Uteliaisuus heräsi kokeilemaan Lumenen Bright now seerumia ja tarvekin oli tällaiselle tuotteelle. Minulla on yleensä käytössä 2 seerumia, joista ns. parempaa (nyt BM Gel 28 -seerumi) laitan aina aamuisin ja halvempaa sitten päivällä kun työmeikit/päivämeikit on kotiin tullessa pesty pois. Testasin tuota kuvassa näkyvää Lumenen seerumia kaupassa ja ihastuin sen koostumukseen. Ei sisällä silikoneja tai mitään muuta turhaa myöskään. Imeytyy iholle hyvin ja pipetti on tarkka annostella. Pari pisaraa riittää oikein hyvin koko kasvoille. Tehostan tätä seerumia sekoittamalla kämmenellä joukkoon 100% C-vitamiinijauhetta, jota myy mm. Philosophy (turbo booster C -jauhe). Kollageenisynteesiä pitäisi tämän lisä C:n edistää ja tosiaan imeytyy myös ihon kautta (syön toki myös purkista päivittäin). 

Herbinan ruusukasvovesi on muuttanut muotoaan. Purkki siis erilainen. Oli vaikeuksia löytää kaupasta kun etsin siitä vihreää putelia, jossa tuo tuote oli aiemmin. Pidän tästä kasvovedestä, jättää kosteutetun raikkaan tunteen kasvoille, tuoksu mieto hyvä ruusuinen. 2. kerran ostin jo, joten tuotteessa oltava sitä jotain.. 

Samalla reissulla ostin tuon Rimmelin vaaleanruskean kulmakynän. Halusin sopivan pehmeän kynän ja tarjolla olevista markettikosmetiikkamerkeistä Rimmelin kynä vaikutti parhaalta ominaisuuksiltaan. Vastikään olin Lumenen kulmapaletin ostanut, josta postauskin on tehtynä ja ajattelin että tarkempaan muotoiluun ja aukkojen täyttöön olisi tuo kynä vielä tarpeen.. Aika väärässä tässä olin. Ei ole kynä juurikaan käyttöön lopulta tullut. Kulmaväri hoitaa hommansa semmoisenaan eikä nyppimisen lisäksi piirrosmuotoilua ole tarvinut. Aukkojakaan kulmissa ei ole niin suuria mitä ei puuterimainen väri peittäisi. Puuteriväri + Nyxin vahakynä ovat vakiintuneet käyttöön kulmien osalta siis.

Kokeilin myös tuollaista Cailapin kulmien muotoiluveistä. En suosittele, täysi floppi oli minulle. Raastaa ihon rikki eikä työskentely ole tarkkaa. Tuntuu ettei se oikein leikka kunnolla, rappaa vain ihon pintakerrosta sillain että se tulee helläksi ja hilseilee. Tarkoitukseni oli tuolla höyläillä irti pienimmät hajakarvat jota vaikea pinsettiotteeseen saada, mutta huonommin tuolla työkalulla homma onnistui kuin pinsetillä. Pinsetit voisi toki ostaa paremmat jos haluaisi nyppimistyöskentelyä vielä tehostaa. 

Sen sijaan alla oleva Lumenen huuliölju oli loistava hankinta. Kuten huulikiilto, mutta ei tahmainen. Huuliöljyjä on kahta eri sävyä, tuo alla oleva pinkki ja persikkainen myös saatavilla. Kosteuttava tuote jota helppo päivän mittaan lisäillä peiliin katsomatta, ei voi mennä pieleen. Sävy on kiiltävä ja läpikuultava, juurikin sellainen mikä kuvassa näkyy, toki hyvin läpikuultava huulilla. Sopii huulipunan kanssa kiiltoa antamaan tai sellaisenaan. Työpäivänä käytän yleensä sellaisenaan tuota ja lisäilen päivän mittaan.

Collage_Fotor3_Fotor_Fotor.jpg

Yves Rocherilta tilasin pitkästä aikaa tuotteita, nyt kesän varalle. Ruskea tuubi on klassinen Riche Creme voide, josta nyt kyseessä uutuus, jonka ominaisuuksiin kuuluu pigmenttiläiskien muodostuksen esto sekä aurinkosuojakerroin 20. Hankin tämän meikinalusvoiteeksi kesäksi. Voide on hyvin täyteläistä ja sopii sellaiselle, joka kokee että iho kuivuu meikin alla päivän mittaan. Tuo keskimmäinen tuubi puolestaan on aurinkosuojavoide, jota laitan meikin alle tai sellaisenaan mikäli näin kesällä vietän aikaa ulkona pyöräillen, juosten tai kävellen. Perus aurinkovoidemainen tuoksu, lupaa myös anti-age tehoja. Levittyy ja imeytyy aivan hyvin. Aavistuksen kiiltävän pinnan voi jättää. Töihin en tuota viitsi meikin alle laittaa koska sisätiloissa olen käytännössä koko päivän tuolloin. Ensin mainittu on aivan hyvä silloin.

Kolmas tuubi on Serum Vegetal Wringles & Radiance silmänympärysvoide, jonka tilasin meikkipussin sisällöksi. Silmäympärykset joskus tahtovat päivän mittaan kuivahtaa, jolloin tätä geelimäistä tuotetta taputtelen silmien alle. Imeytyy hetkessä ja kosteuttaa hyvin, tykkään. Tuubissa olisi kuulapallot kärjessä joilla tuotetta levittää, mutten ole niitä käyttänyt. Tarkemmin levitys päivän mittaan onnistuu sormella; kuulilla sotkisin vain meikin. Huulipuna on kesäuutuus, sävy on enemmän vaalea persikkainen kuin vaaleanpunainen kuten kuvassa näyttää. Tämä on kosteuttava kiva puna, joka on helppo vaaleutensa vuoksi levittää myös ilman peiliä. Ei pelkoa että näyttäisi yli rajojen menevän. Tätä olen työpäivän mittaan myös lisäillut, taskussa pidellyt kuten Lumenen huulilöjyäkin. Työpäivän huulimeikissä ja sen ylläpidossa suosin helppoutta koska se meikki niin herkästi huulilta katoaa ja ei voi aina olla peilin edessä sitä lisäilemässäkään.  

Collage_Fotor4.jpg

Tällaisia kesätuotteita tällä kertaa. Lisää on tulossa kesätuotekuvia ja arvosteluja blogiin piakkoin. iHebiltä tilasin ison kasan oikein lupaavia Real Techniques -meikkisiveltimiä ja pari puuteriakin tuli ostettua vastikään. Rimmelin kivipuuteri ja meikkipuuteri odottelevat tuossa testausta, kivipuuterilla itseasiassa ajattelin kokeilla kiinnittää meikkiä käyttäen uutta sivellintä. Lisäksi ostin meikkipussiin Isadoran kivipuuterin, höyhenenkevyen ihanan meikinkorjaukseen hyvin soveltuvan tuotteen. Puutereista voisin tehdä oman postauksen kokonaan.