Paljon päivitystä tähän ei nyt tule viimeisestä. Voisi sanoa että aika ankealtahan tuo näyttää kun tuotteet eivät ala vaihtua. Jotain pikkumuutoksia tosin on tullut. Meikkipussi edelleen sama luotettava hiljaisesti avautuva ja sulkeutuva Ivana Helsingin pussukka. On hyvä kyllä, tosin leveämpi ja ei niin syvä malli olisi parempi; ei tarvitsisi niin penkoa ja kaivaa meikkipussia jotain tiettyä löytääkseen kiireessä. 

Tässä kuva sisällöstä ja tarkemmin kerrottuna alla tuotteiden käytöstä.

File%2020_Fotor4.jpg

Vasemmalta lähtien ensimmäinen tuote on jokin MaxFactorin duo luomiväri, toisella puolella on tummempaa ja toisella puolella vaaleamman ruskeaa voidemaista luomiväriä. Tätä tulee harvoin käytettyä, ainostaan silloin jos pikameikki täytyy tehdä kodin ulkopuolella siten että silmiäkin haluan korostaa. Toimii periaatteessa myös ilman ripsiväriä jos oikein pakottava tilanne tulee. Ripsiväriä en pidä nykyisin mukana meikkipussissa, sillä se kyllä kuivahtaa vähäisen käytön seurauksena. Jos tiedän, että olen menossa jonnekin, missä käyn esimerkiksi saunassa ja tarvitsee meikata uudelleen, silloin otan ripsarin sekä meikkivoiteen ja ehkä irtopuuterinkin mukaan eli sen perusarsenaalin.

Seuraavana huulituotteet: Yves Rocherin huulipuna, sävyltään tummahko pinkki, ACO spf 30 Sun Face -huulivoide (jota näin talvisin ei tule käytettyä, kesällä must), Maybelline Baby Lips Hydrate-huulivoide sekä Pink Punch sävytetty huulivoide. Tuota Rocherin punaa ja/ sävyhuulivoidetta lisäilen päivän mittaan huulille tai sitten tuota väritöntä kosteuttavaa hydrate-huulivoidetta jos huulet kovasti kuivana (aika usein..). Ihan perus tuotteita, toimii. Tuommoiset pinkin sävyt on yleensä käytössä. Oranssiin viittavat korallin sävyt on olleet suosiossa aiemmin.

Huulituotteiden jälkeen keskellä kuvaa on puuterit, samat vanhat tutut Lumenen meikkipuuteri ja Natural Coden puristepuuteri. Näillä pärjäilee meikin korjauksessa. Jos tarvitsee peittävämpää korjailua niin sitten laitan tuota meikkipuuteria, kiillon tappamiseen toimii tuo puristepuuteri. Käytän usein vaaleimpia sävyjä mitä on tarjolla hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Tuo meikkipuuteri on hieman tummempaa kuin puristepuuteri, mikä vielä menettelee. Toisaalta jos sillä koko kasvojen meikin tekisi, olisi lopputulos liian tumma.. Kasassa on päällimmäisenä Sheer Coverin peitevoidepaletti, jossa ei ole enää mitään minulle sopivaa käytettävää. Rasiaa olen lähinnä käyttänyt peilinä.

Puutereiden alla on Lumenen Touch of radiance -valokynä ja Rimmelin Stay matte -peitepuikko. Valokynä on melko uusi ja vähän käytetty. Nyt valokynälle ei ole suurempaa tarvetta ollut kun kesällä tulleet pigmenttiläiskätkin ovat vähitellen jo haalistuneet. Niihin sitä pääasiassa olen käyttänyt ja jonkin verran myös peitepuikon tilalta peittämään esim finnien jättämiä jälkiä. Peitepuikko on ihan lopussa, pitää miettiä mitä tähän tilalle. On ollut kyllä aika huono tuo Rimmelin puikko, jää kökkäreiseksi iholle eikä meinaa oikein sievästi asettua näpyn päälle. Ei saa häivytettyä hyvin. Liian paksua ja kuivaa koostumukseltaan. Tätä tuotetta tuskin ostan enää uudestaan.

Voiteet ovat kuvassa oikeassa yläreunassa. Vasemmalta ensimmäisenä on Meaningful Beautyn Glowing Serum, sen jälkeen ApoBasen Oily Creme, Perfect Face Anti-Wringle anti-ageing creme ja lopuksi Nivean Q10plus anti-wringle eye cream. Alla hopeakantisessa pikkupurkissa on Yves Rocherin rich hydrating 24h -voidetta. Tuo Glowing serum on ollut jo pidempään roikkumassa meikkipussissani. Olen sitä aina toisinaan käyttänytkin. Sellaisissa tilanteissa lähinnä kun kasvot kuivuvat pahasti päivän mittaan. Tuota taputtelen sitten kosteuttamaan. Varmasti optimaalisempiakin voiteita tarkoitukseen olisi, mutta menköön nyt tuo, saapahan sen tällä menolla joskus käytettyä loppuun kun muuten tuotteelle ei ole oikein käyttötarkoitusta.

AboBase Oily Creme on hyvä olla meikkipussissa (tai vastaava tuote). Kun käy niin että kasvot tai kaula kuivuvat ihan pahasti ja punoittavat ihottumaisena, tämä helpottaa. Kaulalle ja leukakulmiin olenkin käyttänyt tätä viimeaikoina paljon päivän mittaan. Enemmän kuin 1 kerta on käynyt niin, että kasvot kuivuneet niin että meikkivoide alkaa hilseilemään pois iholta..kauhea tilanne kesken päivän. Ei auta muu kuin pestä koko ihomeikki pois ja laittaa sitten iholle tätä AboBase Oily Cremeä ja antaa imeytyä hetken. Ehkä vielä laittaa kevyempää kosteusvoidetta päälle. Sitten lopuksi laitan peitepuikkoa pahimpiin paikkoihin ja kevyesti puristepuuteria päälle. Näin saan itseni näyttämään ihmiseltä taas.. Rasvainen pelastava voiden on siis ihan must pussissa!

Perfect Face -voide oli heräteostos netistä. Jokin virolainen firma ilmeisesti myy postimyyntinä tuollaista voidetta, jota luonnollisesti kehutaan firman nettisivuilla vuolaasti. Tilasin kokeiluksi postikulujen hinnalla tuollaisen 30 ml tuubin. Tarkoitus olikin alunperin heti että irtisanon näin alkaneen kestotilauksen samantien kun tuote tulee postista. Firmaan ei onneksi tarvinnut antaa luottokorttitietoja, en olisi missään nimessä antanutkaan. Tuolle voiteelle ei nyt ole kovin käyttöä arkirutiineissa. On jonkin verran kosteuttava, ihan ok siinä suhteessa, mutta kuitenkin sen verran hajustettu, että en ala säännöllisesti käyttämään. Riskinä on ihottuman lehahtaminen. Tästä tulee arvostelu myöhemmin. Sujautin tuotteen siis meikkipussiin, ehkä sille tulee käyttöä rutiinien ulkopuolella. 

Nivean silmänympärysvoide on tässä blogissa arvosteltu aiemmin jo. Tuote on vähän niinkuin turhan panttina pyörinyt.. olen jo aiemmin todennut ettei sen ominaisuudet ole riittävät päivittäin käyttämäksi silmänympärysvoiteekseni. Nyt saa tämä tuote olla meikkipussissani silmänympärysten kosteuttajana tarvittaessa elinkiertonsa loppuun saakka. Yves Rocherin voidepurkki on myös jämätuote, jolle ei tunnu löytyvän käyttötarkoitusta. Meikkipussissa nyt pyörinyt joitain kuukausia ja ehkä kerran käytetty. Tarvittessa menee vaikka käsivoiteena tai sitten hilseilevän ihon kosteutukseen. Siihenkään ei oikein ole optimi kun alkaa herkästi rullautua kasvoilla; muodostaa siis kalvon joka sitten rapisee pois..varsinkin meikin alla ikävä.

Lisäksi pussissa on kampa ja taitettavat Fishcarsin pienet sakset, joilla tarvittaessa vaikka leikkaa kynnet. Lisäksi pussissa on 2 pinniä ja pumpulipuikkoja, jotka eivät näy kuvassa.