Hämmästelin tätä tuotetta kun se tuli markkinoille, että mitäpä se tämmöinen nyt oikein on. En kuitenkaan tuolloin sitä ostanut. Mielenkiinto heräsi uudelleen tämän vuoden puolella kun olin tilailemassa uutta päivävoidetta ja samalla sitten nappasin tämän filleriseerumin ostoskoriin ja ajattelin ottaa selvää että onko siitä mihinkään. Varovaisen optimistisesti suhtaudun ideaan jonka mukaa tässä seerumissa hyaluronihappo on pilkottu sen verran pienimolekyyliseen muotoon että se voisi mennä orvaskeden läpi verinahkaan eli sinne missä hyaluronihappoa on normaalistikin, täyttämään tilaa (esim juonteen pohjaa) ja kosteuttamaan. Normaalistihan hyaluronihappo on niin suuri molekyyli että se ei pääse sellaisenaan imeytymään ihon läpi. Sen teho voiteissa perustuukin sen kykyyn sitoa kosteutta ihon pinnalle. Kosteutettu iho on tasaisemman näköinen toki ja pinnalliset juonteet ehkä voivatkin tasottua ainakin kosmeettisesti tähän hydrofiiliseen mekanismiin perustuen. Tässä seerumissa siis ideana oli hyaluronihapon meneminen pintaa syvemmälle.. onkohan tuonkin joku testannut ihan todella jossain labrassa että näin käy?

Concentrate_raw_1024x1024.jpg

Tuollainen pakkaus on siis kyseessä. Otin tämän testiin yhtäaikaa Lumene LAB voiteen kanssa. Seerumin on sopivan juoksevaa koostumukseltaan, hieman geelimäistä valkoista, mutta iholle sulautuu ihan värittömänä. Tämä ei kuitenkaan täysin imedy iholle juonteen pohjaan sitä levitettäessä vaan jättää sellaisen ohuen kalvomaisen kerroksen ihon pinnalle. Kuitenkin voi sanoa että seerumi kosteuttaa hyvin, mikä ei sinänsä ole ollenkaan yllättävää, sisältäähän se hyaluronihappoa kutenkin. Levitän tätä ainetta aina tuohon sibeliusrypun kohdalle kulmien väliin ennen päivävoidetta aamuisin sekä Avitcidin jälkeen iltaisin. Laitan sitä myös nasoalbiaalialueelle sekä joskus myös silmäkulmiin pienesti silmänympärysvoiteen jälkeen. 

Niihin vaikutuksiin sitten. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt 2,5 5 ml:n ampullia eli melkein puolet tuosta pakkauksesta. En valitettavasti kyllä ole huomannut mitään näkyviä vaikutuksia. Jos tämä todella toimisi niin luulisi tuon sibeliusjuonteen nyt suoristuvan jo :D Sen tämä tekee kyllä että juonne häivyttyy melkoisesti päivän ajaksi kun tuota laittaa BB voiteen alle. Vaikutus ei kuitenkaan ole pysyvä, juonne varmaankin täyttyy pinnastaan ja kun meikit pesee pois niin siinä se edeleen on, hentona viivana. Botoxia olen siis tuohon otsaan ottanut ja juonne, joka oli jo syväksi muodostunut, on lähes täysin kadonnut, semmoinen pieni viiva siinä kuitenkin on joka ei tule katoamaan ja jonka vain läheltä näkee. Kosmeettisesti ei mikään ongelma, olen otsaani nyt hyvin tyytyväinen. Tuo juonne on tosiaan vain jännä paikka johon voi testata toimiiko esimerkiksi tällainen hyaluron filler seerumi. 

Mitä tästä nyt voisi sanoa kokonaisuudessaan.

+ Tuote väliaikaisesti hieman tasoittaa ja täyttää juonteen pohjaa ainakin hyvin pienten juonteiden osalta.

+ Tuote kosteuttaa hyvin ihoa

+ Meikin alle sopii hyvin tehokosteuttajaksi sellaisiin kohtiin iholle jotka päivän myötä kuivuvat, kuten esim nasolabiaalialue. Tähän tarkoitukseen käytän tuotetta säännöllisesti. Toiveena että ehkäisisi rypistymistä? (EDIT 29.9.15)

ISO miinus: tuote ei tee sitä mitä se lupaa eli täytä juonnetta sisältäpäin eli ns pysyvämmin

Se olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta. Toistaiseksi käsitykseni mukaan sisältä päin pystyy ihoa täyttämään vain pistettävillä fillereillä ja dermarollereiden käytöllä (stimuloi kollageenituotantoa)... Sitten taas toisaalta on olemassa kollageeni- ja hyaluronihapporavintolisät eli pillerit. Nettikokemusten mukaan joidenkin mielestä toimivat, toisten mielestä taas ei. Mikäköhän on sitten totuus..

Arvosana: 2/5 --> 2,5/5 (EDIT 29.9.15)