images.jpg

Nyt alkaa jo vaikuttamaan että olen niin hienohelma että dissaan L'Orealia vain sen nimen ja markettimaineen vuoksi. No näin ei mielestäni kuitenkaan ole. Marketista ostelen paljonkin tuotteita ja totta vie olen antanut myös L'Orealille mahdollisuuden. EI vain voi mitään että ei ole vakuuttanut. Ei tämäkään. Aina tulee silloin tällöin ostettua naistenlehdissä ja telkkarissa mainostettuja tuotteita testimielessä. Ajatuksena toki on se että tuote voisi yllättää positiivisesti. Toisinaan näin käykin. Esimerkiksi tv:ssa mainostettu edullinen marketeissa myytävä L300 -sarja on kyllä ihan positiivisesti yllättänyt.

Punaiset Laser-tuotteet ovat kyllä huomiomagneetti, sen voi sanoa. Väri jo houkuttelee ostamaan. Herkkupakkauksen sisällä on myös ulkonäollisesti näyttävä lasinen pumppupullo. Pro-Xylane on se "tehoaine" johon tämän tuotteen teho tulisi perustua hyaluronihapon lisäksi. Tuote lupaa 1. siloittaa ryppyjä, 2. kiinteyttää, 3. tasoittaa. Näin lukee pahvipaketin kyljessä.

Käytin uskollisesti tuotteen loppuun saakka aina aamuisin meikin alle niin kauan kuin sitä kesti. Tuossa vuodenvaihteen molemmin puolin 2014-15 oli tuo puteli käytössä. Seerumi on aika paksua, voidemaista. En laittanut useinkaan päivävoidetta enää tämän päälle. Vuorottelin aamuisin ns. paremman seerumin (tuolloin Lancomen Genifique) ja tämän ns. huonomman välillä. Lancome on paljon ohuempaa joten sen kanssa käytin myös päivävoidetta. Tuote tuoksuu perus L'Orealmaiselta, if you know what I mean. Ei ole lempituoksuni. Mielestäni ikävä puoli tässä koostumuksessa lisäksi oli se että siinä on helmiäistä ja lisäksi aika näkyvästi vieläpä. Kasvot todellakin kiiltelevät pikkuhileissä tämän levittämisen jälkeen. Minua ei tuommoiset silmänkääntötempputyyppiset ihon kirkastamisen keinot ole kiehtoneet, joku toinen voisi tykätäkin.

Kasvoille levitettäessä voide imeytyi hyvin, jonkin verran rasvaisen tunteen jätti. Ihan on kosteuttavaa tämä voide. Voiteesta mielummin puhuisin kuin seerumista. Mitään suurempaa vaikutusta ihoon en tällä huomannut, mutta toki on muistettava että käytössä on jatkuvasti useita tuotteita joten vaikea arvioida. Ei siis kuitenkaan selkeästi mitään muutosta tämän myötä. Loppuyhteenvetona voisin sanoa että ihan on ok kosteuttaja meikin alla. Miinusta tulee helmiäisestä ja tuoksusta sekä myös ei-seerumimaisuudesta. Odottaisin hyvältä seerumilta ohutta koostumusta ja erittäin hyvää imeytymistä, tällä seerumilla ei ollut kumpaakaan ominaisuutta. En ostaisi enää uudelleen. Pakkaus on näyttävä mutta koostumuksesta tulee ns halppisfiilis.

Arvosana: 1,5/5