"Smile. Now eyes get a second chance to look young. See your entire eye area visibly improved starting in 4 weeks. Then, we went beyond our usual clinical testing and invented a unique test to prove 'smile lines' around eyes disappear by 54% in 12 weeks."

_7532836_Fotor.jpg

Tällaista kyseinen tuote lupaa eli aika paljon. Lupaa suojata kollageenia ja elastaania sekä lisätä niiden tuotantoa mm signalointiproteiinin avulla. Koko ihoalueen ulkonäön luvataan parantuvan. Voide korjaa ryppyjä ja UV-vaurioita. Tuloksia luvataan 12 viikossa, ei missään 7 päivässä kuten monien voiteiden kyljissä lukee. Uskottavampaa onkin että jos jotain tapahtuu niin se ottaa aikaa. Tuoteseloste on hengästyttävän pitkä. En missään voiteessa ole koskaan tuommoista nähnyt. Voide sisältää useita kasviuutteita ja paljon muuta. 

Ostin tämän tuotteen suunnitellusti Stockmannin kemppariosastolta. Tällä kertaa en haksahtanut Lancomen tai minkään muunkaan merkin tarjouksiin. Voide maksoi muistaakseni noin 55 euroa. Tarkoitukseni oli kokeilla myös saman sarjan seerumia, mutta se ei vakuuttanut. Testasin kaupassa sitä iholle ja se tuntui liian silikoniselta ja taisi jokin silikoni ollakin ainesosaluettelossa ensimmäisten ainesosien joukossa. Tässä silmänympärysvoiteessa ei juuri silikonia ole. Pitkästä tuoteselosteesta löytyi dimethicone, vesiliukoinen silikoni. En tällaisiin yleensä takerru tai välttele kummemmin. Ainoastaan jos voiteessa silikoni on ensimmäisten ainesosien joukossa niin menee fiilis ostamisesta kyllä aika lailla. Hoitavia ainesosiahan sitä voiteeltaan odottaa. Voi siis sanoa että lupaavalta vaikutti tuo ainesosaluettelo.

Sitten itse käyttökokemukseen. Purkkihan on lukususta jo itsessään, kaunis ja laadukkaan näköinen. Korkki toimii myös peilinä ihan helposti, terävän kuvan näkee siitä. Toimis mökkioloissa vaikka meikkipeilinä. Voide on valkoista ja hajutonta tai hyvin neutraalin tuoksuista. Iholle levitettäessä se imeytyy erittäin hyvin eikä missään nimessä jää valkoseksi kerrokseksi iholle kuten jotkut kokeilemani voiteet, ei vaikka sitä laittaisi reilumminkin. Voide on täyteläistä, mutta ei liian rasvaista. Sanoisin että sopivan täyteläistä. Lopultakin sitä tarvitsee hyvin pienen määrän. Voiteen levityksen jälkeen silmänympärykset tuntuvät täydellisen kosteutetuilta ja kosteuttava vaikutus kestää koko päivän. Tämä on erittäin hyvä puoli tuotteessa. Monien aiempien tuotteiden (myös Exuviancen silmänympärysvoiteen) kanssa olen kokenut että joudun lisäilemään silmänympärysvoidetta päivän mittaan. Tämän kanssa asia ei tule edes mieleen.

Ennen Cliniquen käyttöönottoa olin tehohoitanut silmänympäryksiäni Exuviancen voiteella sekä Avitcidilla. Näillä sain jo tuloksia. Mulla oli melkoiset harakanvarpaat kuin varkain kehittyneet ja ennen tätä tehokuuria tuon tuostakin mietiskelin että pitääkö mun hankkiutua laserhoitoihin tjs..että eihän tämän ikäisellä voi olla näin karseat nämä harakanvarpaat :( Noh, em hoito tehosi jonkin verran ja en päivittäin ajatellut laserhoitoja enää. Välissä käytin Lancomen Genifique silmänympärysvoidetta ja Avitcidia ohella myös. Tuona aikana ei kyllä lisäparanemista tapahtunut silmänympäryksessä. Laserhoitosivuja (Epilaser) pläräilin ja päivittelin että onpa kallista, mutta pitää ehkä satsata pian jos tilannetta ei saa korjattua.

Sitten astui kehiin tämä Clinique. Olen nyt käyttänyt voidetta 1 purkin (15 ml) ja ainakin tuon 12 kk. Pakko sanoa että loistavaa kamaa on. Edistystä on tapahtunut silmänympäryksissä. Juonteet eivät ole kokonaan kadonneet eivätkä varmasti millään muulla kuin oikealla laserilla voikaan kokonaan hävitä, mutta voin sanoa että ei haittaa vaikkei häviäkään! Nuin pienet ja hennot juonteet ei minua haittaa yhtään. Saa tämän ikäisellä jo jotain ollakin. Kuitenkin nyt näytän ikäiseltäni myös silmien ympäriltä, se on tärkeetä. Kokonaisuudessaan monien mielestä näytän ikäistäni nuoremmakin. Noh, se ei tähän kuulu. Tämä voide on parasta mitä minulla on koskaan ollut. En ole edes käyttänyt Avitcidia enää kaverina silmänympäryksille koska tämä on ollut yksin tehokas. Kokeilumieli kun vaivaa niin en heti osta uutta purkkia kun entinen loppuu, mutta tarpeen mukaan palaan tähän kyllä. ON LOISTAVA :D

Yhteenvetona:

+ Silmänympäryksen kosteustasapaino paranee

+ Silmänympärys pysyy kosteutettuna koko päivän

+ Harakanvarpaat todellakin vähenevät, madaltuvat ja pienenevät

+ Silmänympäryksen ulkonäkö kokonaisuudessaan paranee

+++ Täyttää lupauksensa

- Ei sisällä aurinkosuojakerrointa, mikä toisaalta ei ole ihan välttämätön koska pidän aurinkolaseja todella paljon, myös kohtuu pilvisellä säällä kun häikäisee (juuh, välillä ihmiset katsoo pitkään)

Arvosana: 5/5