Ostin tämän silmänympärystuotteen heti Cliniquen repairwear laser focus -voiteen jälkeen käyttöön. Oli Yliopiston apteekissa tuolloin alennuksessa. PItkään tämä onkin kestänyt, sillä jouluna ostin. Jossain vaiheessa huomasin, että kyseessä on 30 ml purkki, joka selittääkin pitkäkestoisuuden :D Yleensähän nämä purkit ovat 15 ml tilavuudeltaan. Puoli vuotta menty siis tällä ja nyt alkaa olla loppu. Aika siirtyä seuraavaan tuotteeseen sitten. Seuraajakin on selvillä, tai ovat. Aion hankkia Codagen silmänympärysvoiteen ja Anti-age silmänympärysseerumin kokeeksi. Kannattaa tutustua, erittäin lupaavaa tehokosmetiikkaa, viimeisen päälle mietityt koostumukset ja tehoaineet, farmaseuttisella tarkkuudella suorastaan. Suomessa tätä sarjaa myy Eleven-verkkokauppa ja sieltäpä ajattelin tilauksen päräyttää.

Tämän näköinen on siis postauksen aihe:

20160611_235521_Fotor.jpg

Kyseessä on sveitsiläisen kosmetiikkafirman kermaisen pehmeä voide, joka on minulla ollut hajusteettomana versiona käytössä. Koostumus on tosiaan hieman paksumpi ja jättää hetkeksi levittämisen jälkeen rasvaisemman tunteen silmien ympärykselle kuin ehkä suositummat(?) kevyemmät tuotteet. Luulenpa että ikäisteni ja varsinkin minua nuorempien suosiossa on nimenomaan kevyemmät tuotteet. Itse en kevyitä ole suosinut pitkään aikaan. Tämänhetkinen paras silmänympärystuote, em. Clinique, on myös hyvin täyteläinen. Täyteläisen koostumuksen etuna on se, että silmänympärykset eivät niin herkästi kuivu päivän mittaan. Näin kun käy, tulee ikävästi kaikki ilmejuonteet esille varsinkin kun päällä on meikkivoidetta/peitevoidetta ja puuteria. Mitä nyt kelläkin. Perusteluni tuhdimpien tuotteiden käytölle siis tässä. 

Olen tykännyt ihan tästä voiteesta, ei mitään moitittavaa. Silmänympärysten kunto on säilynyt ennallaan. Se jokin jää ehkä puuttumaan kuitenkin, se mikä sai minut ihastumaan Cliniqueen. Sillä sain kuitenkin jopa ihan tuloksia. Tämän voiteen aikana ihon tila enemmänkin polkee paikoillaan. Haluaisin ehkä vielä vähän tuloksia lisää, joitain hentoja juonteita häviämään. Lisäksi INCL ei ole yhtä vakuuttava kuin Clinique-voiteella, mikä ehkä selittää em. havainnon. Juu, myönnän, vaikeaa tämä vertailu ja tuloksista puhuminen on, jos miettii objektiivisuuden kannalta asioita. Tällaiset ovat minun kokemukseni kuitenkin. Kovat on odotukset Codagea kohtaan nyt, odotan siltä enemmän kuin em. Cliniquelta, ehdottomasti. Uuh, klikatkaa tästä ja tutustukaa ketä kiinnostaa: http://eleven.fi/codage-b1359.html ***Mä olen myyty***

Yhteenvetona:

+ Täyteläinen pitkäaikaisesti kosteuttava koostumus

+ Levittyy ja imeytyy hyvin

+ Hajusteeton

- Ehkä jotenkin mitäänsanomaton, ei nähtävillä tuloksia erityisemmin

Arvosana 3/5