Sain 10 euron hintaan seuraavat tuotteet: L'Oreal Revita Lift Day Cream ja Night Cream. Tokihan näidenkin tuotteiden tuoteselostuksessa luvatan kuu taivaalta jne jne että ovat tehokkaita. Jotenkin merkkituotteita käyttämään tottunutta ei vakuuta, mutta kun halvalla sai. Eihän nuissa tosiaan ole mitään oikeasti hoitavia ainesosia (vaikken mikään kemisti nyt olekaan), joku firman kehittelemä ihmemolekyyli lähinnä, kuten tämä "Elasti-flex" jota purkin kyljessä mainostetaan. Myös retinolia pitäisi sisältää, mutta näin yleisesti ottaen voi sanoa että nuissa markettimerkeissä sitä ei todellakaan ole tarpeeksi eikä kunnolla imeytyvässä muodossa.

Tässä tuotekuva:

2014-10-29%2014.24.22.jpg

Käyttökokemus lyhyesti:

Päivävoide kevyempi ja yövoide semmoista jankkia. L'orealin tuotteille tyypillisesti tuoksu on aika voimakas, en pidä siitä. Lisäksi kyseessä tyypillinen L'oreal tuoksu jonka voin muistaa haistaneeni jo äidin voidepurkeista lapsuudessa, jotenkin ei nappaa ;) Noh, tavallaan nostalgista. En vain pahemmin pidä siitä.

Kasvoille taisin tätä päivävoidetta käyttää aina välillä päivällä kun esim töiden jälkeen pesin meikit kasvoilta. Useammin käytin kuitenkin kaulalle tai dekolteelle, kasvoille herkästi parempia voiteita säästelen. Tuo yövoide on mennyt kokonaan kaulan ja dekolteen iholle ja sitä on itseasiassa vielä jäljelläkin. Päivävoide kohtuullisen kosteuttava kuitenkin ja kosmeettisesti ihan kohtuullisen miellyttävä tuoksua lukuunottamatta. Yövoide voisi sitten kuivemmalle iholle sopia tai vaikka käsirasvaksi laittaa tai vartalonhoitoon. Enpä taida uudelleen jaksaa ostaa näitä tuotteita vaikka vitosella sais.

Arvosana: 1/5