Ostin tällaisen voiteen jo melko kauan sitten, taisi olla vuoden vaihteen jälkeen. Vaikutti mielenkiintoiselta idealta: CC voide, jossa on samassa siis anti-age seerumi ja meikkivoide. Kaksi raitaa on pakattu kierteisenä pumppupulloon. Toisaalta hälytyskellot voisivat soida tällaisten kombinaatiotuotteiden yhteydessä herkästi, sillä onko realistista että tuote olisi sekä hyvä hoitava seerumi että samalla riittävän hyvä meikkivoide. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja päätin antaa tälle voiteelle mahdollisuuden. File%2019_Fotor2.jpg

Tuosta pumppupullosta näkeekin että minkä verran tuotetta olen käyttänyt. Tuote lupaa välittömästi tasoittaa ihon sävyä ja vähentää ryppyjä 2 viikossa. Lupaa vieläpä pigmenttiläiskien vaalenemista 8 viikossa. Kun voidetta ottaa kämmenelle, se vaikuttaa päällisin puolin ihan tavalliselta meikkivoiteelta. Iholle levitettäessä huomaa kuitenkin että koostumus on vähemmän peittävää kuin tavanomainen meikkivoide, CC- voide ja jopa BB-voide. Pakko sanoa että peittävyys ei itselleni meikkipohjaksi riitä, sillä kasvoilla on kuitenkin punoittavia jo parantuneiden finnien jälkiä sekä muutamia pigmenttijälkiä. Tätä käyttäessä joutuu peitevoidetta käyttämään enemmän. Peittävyyden kannalta tuote siis oli pettymys. Koostumus kyllä levittyy ja imeytyy hyvin, mikä sinänsä hyvä puoli. Kuitenkin voide kirveli/nipisteli jonkin verran ihollani. Kirvely kyllä siitä asettui aina, mutta miinusta tästä kuitenkin tuotteelle. Olin kirvelystä aika yllättynyt, sillä en ole herkkäihoinen yleensä ollenkaan. Minulle sopii ihan hyvin esimerkiksi happokuorinnat ja Avitcidiakin iho kestää todella hyvin. Niinkuin vähän etukäteen myös arvelin, tuote ei kosteuta riittävästi eikä siten korvaa meikkivoiteen alle laitettavaa päivävoidetta.

Tuotteen anti-age vaikutuksia on mahdoton arvioida, mutta aika övereiltä nuo lupaukset näin äkkiseltään vaikuttaa. Ajattelin edelleen yrittää käyttää tätä voidetta esimerkiksi kotioloissa/vapaa-ajalla kun ihon ei tarvitse olla täysin huoliteltu vaan riittää että saa pikkuisen tasoitettua sävyä. Päälle voi laittaa jonkin verran peitevoidetta ja sipaista irtopuuteria.

Yhteenvetona:

+ Levittyy ja imeytyy hyvin

+ Sisältää aurinkosuojakertoimen spf 15

- Kirvelee/nipistelee iholla aluksi, ei herkkäihoisille missään nimessä

- Ei ole rittävän kosteuttava sellaisenaan, tarvitsee päivävoiteen tai seerumin alle

- Ei peitä riittävästi, sopinee parhaiten virheettömälle iholle. Enemmän muistuttaa perinteistä sävyttävää kasvovoidetta kuin CC -voidetta, jonka tulisi olla meikkivoiteen tasoinen peittävyydeltään.

Arvosana: 2/5