Tilasin vasta Eleven-verkkokaupasta tuotteita. Ks verkkokaupassa on laajasti merkkejä, mutta ei kuitenkaan välttämättä hurjan laajasti valikoimaa per tuotemerkki. Shoppailtavaa silti varmasti löytyy.. :) Tässä alla kuva tilausesta. Aivan kaikkea en vielä ole kokeillut tuotteista, kerron vielä testaamattomista sitten myöhemmin.

2016-06-27%2021.30.40.jpg

Codage ja Pixi ovat merkkejä joiden vuoksi nimenomaan tilasin Eleveniltä tuotteita. Muut tuotteet tässä on vain extraa. Tuon kasvoveden halusin Pixiltä ja mukaan tuli myös seerumi. Codagelta halusin ja ostin silmänympärysvoiteen sekä Anti-Age seerumin. 

Vasemmalta oikealle: Jack's Beauty line kulmakarvaharja, Revlon 45 days total color care 2in1 hopeashampoo, Pixi Glow Tonic -kasvovesi, Pixi Overnight Glow serum, Codage creme contour des yeux, Codage serum No 11 Anti-Ageing supreme eye, Wet'n Wild Coloricon eyeshadow palette, poster child, Nyx Q10 primer, Pixi Endless silky eye pen (musta).


Hintaa koko paketille tuli noin 230 e ja suurimman summan tästä vei Codagen tuottet, jotka oli puolet arvosta. Kyseessä on selektiivinen high tech kosmetiikkasarja Pariisista, lyhyt esittely tässä: 

2016-06-27%2021_Fotor2.jpg

"Codagen inspiraatio tulee jaksollisesta järjestelmästä, jossa jokainen 23:sta Nutri-Elementistä on noin kolmesta aktiiviaineesta koostuva sekoitus. Codage valitsee aktiiviaineita, jotka on todistettu tehokkaisti sekä in vivo- että in vitro -testeissä. Ainees koostuvat kasveista, mineraaleista ja bioteknisistä ainesosista, jotka täyttävät sekä iholla että ympäristössä aina korkeimmat ja turvallisuusvaatimukset sekä saavat aikaan tehokkaimman vaikutuksen. Suurin osa Nutri-Elementeista on saatavilla kolmella eri vahvuudella numeron 3 tarkoittaessa suurinta pitoisuutta, numeron 2 keskivahvaa pitoisuutta ja numeron 1 matalaa pitoisuutta."

Tuossa ostamassani Seerumissa nro 11 on 10 eriä nutrielementtiä ja niitä maksimipitoisuus kaikkia (esim. anti puffines, anti wringle, hydration) maksimimäärä, kyseessä on antiage supreme silmänympärysseerumi ja myös ensimmäinen silmänympärysseerumi, jonka olen hankkinut. "Seerumi auttaa häivyttämään näkyviä ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, velttoutta, tummuutta ja turvotusta. Syväkosteuttava ja hoitava silmänympärysseerumi tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja nuorekkaamman näköisen." Tuossa vaikutus aukikirjoitettuna. Nurtielementit pakkauksen kylkeen on merkitty kemiallisen jaksollisen järjestelmän merkkien tyylisesti, joka antaa vaikutelman viimeisen päälle teknisesti hiotusta tehotuotteesta. Nähtäväksi jää miten vaikuttaa.Tässä haetaan nyt vakavasti kilpailijaa Cliniquen repair laser focus -sy voiteelle.

Testauskokemus: Erittäin täyteläinen seerumi. Pipettipullo on erittäin pieni, 5 ml, mutta tuotetta ihan rehellisesti tarvitsee vain nuppineulan pään verran kerrallaan, enempi olisi mahdotonta käyttäkään. Koostumus on paksu, mutta en nyt sanoisi että rasvainen, ehkä jotain vähän sinnepäin kuitenkin. Tuote levittyy hyvin, mutta imeytymisessä kestää hieman kauemmin, sillä tuote on paksua. Jättää silmänympärykset ihanan kosteuteutuiksi. Innolla odotan, mitkä on tulokset. Hieman olisi juonnetta ja pussintapaista posittettavien listalla silmänympäryksistä.

Lisäksi tilasin myös Codagen perus silmänympärysvoiteen (15 ml), jota suositellaan käytettäväksi kaikkien seerumien päällä käytettäväksi. "Suunniteltu tuomaan silmänympärysiholle intensiivistä kosteutusta. Tuotteen runsaasti tehoaineita sisältävä koostumus auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkien muodostumista sekä tummia silmänalusia ja turvotusta. Ihosta tulee sileämmän näköinen ja kiinteämmän tuntuinen hienojen juonteiden häivyttyessä. Katseesta tulee kirkkaampi ja näkyvästi nuorekkaampi."

Tämäkin tuote on erittäin täyteläinen, sisältää pieniä helmiäishippusia katsetta kirkastamaan. Tuntuu melkein mahdottomalta käyttää seerumia ja voidetta sy iholle yhtäaikaa, sillä molemmat ovat niin täyteläisiä. Tuntuu ettei iho tarvitse tuota määrää voidetta. Nyt ajatellen olisi vähemmänkin täyteläinen seerumi riittänyt :D Mutta näillä mennään nyt.

Testauskokemus: Täyteläinen koostumus, vaaleahkoa helmiäisenhohtoista paksua voidetta. Kosteuttaa tehokkaasti, ei ehkä niin tehokkaasti kuin seerumi, mutta kuitenkin erittän hyvän tuntuinen. Levittyy hyvin sy iholle ja imeytyykin hyvin, paitsi jos alla on seerumi, tuolloin imeytymisessä menee aikaa. Erittäin riittoisaa tämäkin, normaalia voidetta pienempi määrä riittää, arviolta 2 nuppineulan päätä molemmille sy alueille yhteensä. 

Käytän molempia voiteita aina meikkausaamuna sekä joka ilta. Meikkittömänä päivänä (esim vkl) en molempia laita, sillä tuntuu riittävästi kosteutetulta laittaa jompaa kumpaa. Meikki kuivattaa, joten on perusteltua laittaaa meikin alle molemmat kerrokset. Kokeillaan nyt "kuuri loppuun" ja katsotaan, mikä on lopputulos. Suuret toiveet on Codagea kohtaan nyt. Jos yhtään kiinnostaa tuotteet, kannattaa vierailla täällä https://www.codageparis.com/en/


Seuraavaksi pari sanaa Pixistä, toinen herkku tässä. Sattumalta kosmetiikkablogeissani tähän tuotemerkkiin törmäsin ja heti välittömästi alkoi kiinnostamaan. Kasvoveden hienous perustuu sen sisältämään Glykolihappoon, joka hellävaraisesti kuorii ja uudistaa ihoa. Tuoksu on mahtava tässä tuotteessa. HInta noin 30e, mutta kyllä tämä suolaisesta hinnastaan huolimatta tulee kuulumaan jatkossakin ihonhoitorutiineihin. Nyt kasvovesi on muutakin kuin puhdistuksen viimeistelijä; se hoitaa ihoa, omaa anti-age vaikutusen, kuorii ja siten pitää ihohuokoset auki. Lisäksi vielä kosteuttaa. Hieno tuote kaikin puolin ja suosittelen aivan jokaiselle.

Halusin myös Pixin seerumin ja päädyin tuohon  Overnight Glow seerumiin. Nimensä mukaisesti tuote on yökäyttöön tarkoitettu. Sisältää myös glykolihappoa 5%, jolla anti-agevaikutus ja kuoriva vaikutus. Uudistaa yöllä ihoa. Lisäksi seerumi on todella kosteuttava. Tuote on geelimäinen ja kirkas, paksu koostumukseltaan. Hyvin riittoisa, 2 tippaa pipetistä riittää koko kasvoille. 

Testauskokemus so far: Se minkä vaikutuksen tuotteilla olen huomannut olevan, on se että näppylöiden muodostuminen on lähes kokonaan loppunut! Selitän tämän kuorivalla vaikutuksella, iho pysyy auki ja kosteutettuna lisäksi. Pintakuivuus ja ihon mekaaninen tukkeutuminen saattavat olla finnieni syntymisen yksi suuri taustatekijä. Glyseroli yöseerumissa hoitaa kosteutuksen ja kasvoveden sekä seerumin glykolihappo ihon kuorimisefektin. Nerokasta. Jos tulokset pysyvät tallaisena, en missään nimessä tuotteista luovu.

2016-06-27%2021_Fotor3.jpg

Sain Pixi silmämeikkikynän kaupanpäälliseksi tilaukseeni kun tilasin kaksi Pixi tuotetta. En eye linereitä käytä normaalisti kyllä. Testasin tätä kerran ja on aivan erilainen kuin muut aiemmin testaamani kynämäiset rajaustuotteet. Levityy pehmeästi ja jälki on terävää, liukuu ihon pintaa pitkin vaivattomasti...uskomaton tuntu vrt iholla nahkeat ja suttuisesti levittyvät perinteiset kajalkynät. Ehkä tälle vielä käyttöä saadaan, ainakin iltamenoihin :)


Muista tilauksen tuotteista olen testannut Wet'n wildin luomiväripalettia ja Nyxin meikinpohjustusvoidetta. Niistä vielä pari sanaa.

Luomiväripaletti on ihanan värikäs, tällaisia hamstraan herkästi. Värit sointuvat toisiinsa ja paletissa lisäksi jännä idea: Ylimpien vaaleiden sävyjen kohdalla lukee Browbone, tarkoitettu siis kulmaluulle. Seuraavaksi tummempi sävy sisältää tekstin Eyelid, tarkoitettu liikkuvalle luomelle. Kolmas alaspäin on tarkoitettu varjostukseen, Crease. Tummin alin sävy on tarkoitettu rajaukseen, Definer. Paletti siis sisältää kaksi sävymaailmaa jotka ovat yhteensointuvia. Olen pinkistä puolesta 3 sävyä kokeillut, kaunista jälkeä tulee em. ohjeistuksella. Pidän kovasti tästä paletista. Värit eivät erityisen runsaspigmenttisiä ole, tavanomaisia siinä suhteessa. Helppokäyttöisiä. Hinta 8.80 e, erittäin hyvä hinta-laatusuhde. 

2016-06-27%2021_Fotor4.jpg


Vielä tämä NYX pohjustustuote. Ostin kokeilumielessä ja kokeillutkin olen jo. Primer on kevyt ja imeytyy ihoon hyvin. Mikäli iho jää aamusta seerumin jälkeen vielä yhtään kuivahkoksi, tätä kun laittaa, on kuivuus tiessään eikä päivävoidetta tarvitse. Hyvin tämä asiansa ajaa, samalla tavalla kuin Nivean partabalsami :) Toistaiseksi ei ole ihoakaan tukkinut vaikka lähes päivittäisessä käytössä nyt ollut. Anti-age ominaisuus sai minut tämän tuotteen hankkimaan. Kaikissa meikkituotteissakin olisi ideaalista anti-age vaikutus ottaa matkaan mikäli vain mahdollista. Tämä usein tarkoittaa kosteuttavampia tuotteita, mikä hyvä, sillä ihomeikki tuppaa ihoa kuivattamaan todella herkästi ainakin minulla. Tätä NYXiä voin kyllä suositella, jos hyvää meikinpohjustusvoidetta kaipaa. Meikkivoiteen paikallaan pitää, toki jnk verran kiiltoa läpi tulee, mutta niin minulla kaikkien pohjustusten kanssa käy sekä kaikkien meikkivoiteiden.

2016-06-27%2022_Fotor5.jpg

Tätä kulmaharjaa en vielä ole kokeillut, mutta on hienon värinen kyllä, uskon että toimii myös loistavasti:

2016-06-27%2022_Fotor6.jpg