Genifique Yeux youth activating eye cream lupaa seuraavaa..

Erityisesti silmänympärysihon tarpeisiin suunniteltu raikas voidegeeli-koostumus, jossa yhdistyvät Génifique-teknologia ja tattariuute.
Pienet juonteet silottuvat näkyvästi, silmänympärysiho tuntuu samettisen pehmeältä ja näyttää levänneeltä ja raikkaalta. Väsymyksen merkit vähenevät, silmänympärysiho saa takaisin nuoren ihon ominaisuuksia.

b_269021.jpg

Genifique youth activating concentrate puolestaan lupaa tämmöistä..

Vahvista ja aktivoi ihoasi Lancôme Advanced Génifique -tiivisteellä. Ensimmäistä kertaa tutkijamme ovat ratkaisseet ihon nuorekkuuden salaista yhtälöä:10 mitattavissa olevaa nuorekkaan ihon tunnusmerkkiä, jotka voi nähdä ja tuntea. Uusi Advanced Génifique vahvistaa ja aktivoi kaikkia näitä, päivin ja öin.* Näkyviä tuloksia vain 7 päivässä.**
* Ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi, 34 naista – 8 viikkoa. 
** Itsearviointi, 34 naista.
Lopputulos:
Vähemmän juonteita, pienentyneet rypyt, heleämpi iho, kirkkaampi iho, tasaisempi ihon pinta, sileämpi iho, kimmoisampi iho, elinvoimaisempi iho, kiinteämpi iho, täyteläisempi iho.

b_26901c.jpg

Paljon on taas luvattu tuossa yllä ja jopa seitsemässä päivässä. En tosiaan jaksa jokaisen tuotteen kohdalla tuotteiden usein övereitä lupauksia listailla näihin postauksiini, nuo oli helppo copypastettaa sivulta josta kuvat kopioin samalla. Tuo ehkä eniten "särähti" silmään tuo lupaus tuloksista 7 päivässä. Ei näistä kumpikaan tehnyt mitään 7. päivässä kyllä. Seerumin ostin heti Philosophyn when hope is not enough -seerumin jälkeen ja en ollut yhtä tyytyväinen siihen kuin Philosophyyn. En tiedä mikä vaikutelma tuotteesta olisi jäänyt mikäli en koskaan Philosophyn seerumia olisi käyttänyt, ei mikään loistava kuitenkaan, uskoisin. 

Joulun alla 2014 jotain Lancomen seerumia mainostettiin paljon televisiossa ja ajattelin että tuota voisi kokeilla, taisi olla Visionnaire-sarjaa. Stockmannilla mukaan nappasin kuitenkin Genifiquet koska olivat tarjouksessa, muistaakseni alle 100 euroa yhteensä sekä tuo seerumi (50 ml) että silmänympärysvoide.

Silmänympärysvoidetta käytin aamuin illoin ja tuota seerumia aina päivävoiteen alle. Seerumia on vieläkin jäljellä ja käytän sitä lähes päivittäin vieläkin, usein Philosophyn turbo C boosterin kanssa kun sitä jäi Philosophyn seerumin loppumisen jälkeen vielä runsaasti jäljelle. Nytpä kohta taitaa olla seerumikin lopuillaan, hyvä niin, koska kohta minulle on tulossa Beauty Bridgelta Exuviancen collagen booster -seerumia. Kiva päästä testailemaan taas uutta.

Tuosta seerumista voisi sanoa että se on geelimäistä ja ihan hyvin imeytyvää, mutta ei ihan niin hyvin imeydy kuin Philosophy. Jättää hienoisen kalvontapaisen tahmeuden iholle, josta en erityisemmin pidä. Toisaalta ei ole suuresti väliksi koska päivävoide tähän useimmiten tulee päälle. Tuoksu on jotenkin jopa lääkemäinen tai puhdistusainemainen, ei ollenkaan miellyttävä. Tuote ei mielestäni toteuta 7 päivän lupauksiaan enkä nyt rehellisesti sanoen usko sen pitkässäkään käytössä nuita lupauksia lunastavan. Kyllähän tämä iho ihan ok kunnossa on (aina jos ei näppylöitä tule) joten ei voi sanoa että pahaakaan tuote tekisi. Ainakaan se ei aiheuta finnejä, mikä on tietenkin ihan elintärkeä ominaisuus käyttämissäni tuotteissa. En tiedä miten tämän nyt muotoilisi, mutta tuo seerumi ei jotenkin vakuuta nyt. Ei vakuuta se "ihmeainesosa" jonka Lancome on tehtaillut Genifique sarjaan.

Silmänympärysvoide tosiaan kului nopeampaan tahtiin kuin tuo seerumi. Ennen tätä Genifiquen silmänympärysvoidetta minulla oli Exuviance käytössä ja toki tätä luonnollisesti tuli verrattua siihen. Pakko sanoa että Exuviance kyllä vei voiton. Se vakuutti kuitenkin ihan todella hyvin koska en muista monta kertaa ostaneeni 2x samaa tuotetta (koska on miljoona testattavaa;)). Tuota Exuviancea ostin toisenkin pakkauksen peräjälkeen. Voin sanoa etten tule kyllä tätä Lancomen tuotetta ostamaan enää koskaan jos nyt ei pilkkahinnalla saa. Ei tuote huono ollut, muttei mikään huippukaan. Geelimäinen koostumus oli tässäkin, toki voidemaisempi ja paksumpi kuin seerumissa. Tuote imeytyi ihan hyvin muttei täydellisesti. Tuntuu että hienoinen rasvaisuuden puute teki tuotteesta sellaisen ettei se oikein ihoon penetroitunut. Tuntui jättävän jonkinlaisen kalvon. Minulle on tärkeää että erityisesti silmänympärysvoide pitäisi tämän ihoalueen kosteutettuna koko päivän. Se on itseasiassa ehdoton edellytys sille että voisin sanoa silmänympärysvoidetta oikeasti hyväksi. Tämä voide ei nyt ihan pystynyt pitämään silmänympäryksiäni kosteutettuina koko päivää. Meikkipussista piti tuubista silmänympärysvoidetta (meikkipussissa eri voide) lisäillä ainakin 1x työpäivän aikana. Silmäkulmien hienoiset juonteet alkaa näkyä jos iho ei ole kosteutettu hyvin. Tämän voiteen jälkeen otin käyttöön Cliniquen repairwear laser focus -silmänympärysvoiteen ja voi sanoa että ero näiden kahden välillä on huima laadussa, hintaeroa ei juuri ole. Clinique on niin paljon parempi. Siitä teen vielä oman postauksen. Eli, en voi kovin tätä Genifiqueta kehua vaikka ei se nyt ihan huonokaan ole, sillä ennen ja jälkeen Genifiquen olen tullut käyttäneeksi varsin loistavia tuotteita.

Yhteisarvosana molemmalle tuotteelle: 3/5