Vertailuun kaksi viimeaikoina käyttämääni seerumia. Tällä hetkellä käytössä on tuo BM Gel 28 ja sitä ennen Natura Median Baba de Caracol etanaseerumi. Molemmista tuotteista olen pitänyt kyllä kovasti ja lähenee tuo BM:kin loppuaan. Mietinnässä on, että mitä seuraavaksi. Loputon kokeilunhalu johtaa taas uusien tuotteiden pariin, sillä niitähän tupsahtelee markkinoille kuin sieniä sateella. Se että kaltaiseni kosmetiikkafriikki ostaa 2x tai useammin saman tuoteen ja ainakaan peräkkäin, täytyy olla ihan täydellinen sellaisen tuotteen..en teidä voiko sellaista ollakaan :D Lähelle täydellisyyttä on jotkut toki päässeet. Vaikka tämä on nyt hieman off topic, niin esim. Cliniquen Repairwear laser focus -silmänympärysvoide oli jo lähellä tuota... Kokeilunhalu ajoi edelle kuitenkin ja sen jälkeen olen muita tuotteita kokeilut, yhtä hyvään vielä törmäämättä. Mieleen tuo on jäänyt ja aika todennäkoisesti vielä siihen palaan. Seerumeista ei ihan näin loistavaa tuotetta ole ehkä vielä löytynyt. 

Tässä tuotteet:

20160610_204645_Fotor.jpg

 

VS.

 

Baba-de-Caracol-Active-Gel-Serum-50-ml-1

 

Ensiksi kuvista, ovat hieman epäsuhtaiset. Tuo ylempi omasta kylppäristä ja alempi netistä. BM seerumi on 30 mi ja etanaseerumi 50 ml, joten kokoeroa on. Molemmasta maksoin saman verran suunnilleen, eli noin 40e ja molemmat tahoillaan alennuksessa olivat. Tuon etanaseerumin hinta vaihtelee kovasti sen mukaan mistä ostaa. Sinunapteekista netistä sain sen em. hintaan, Stockmannilla maksaisi 60e. BM seerumin ostin juurikin siksi että se oli alennuksessa. Normaalihinta lienee jossain 50-60e tienoilla. Oma etanaseerumini ei ollut nuin keltaista, se oli itseasiassa aivan väritöntä. Jäi tuote kuvaamatta ja enpä google kuvahaulla tuon parempaa kuvaa tuotteesta löytänyt. 

Molemmat seerumit levittyvät hyvin ja imeytyvät välittömästi ihoon. Levitän tuotteet myös silmänympärysiholle ennen silmänympärysvoidetta. Bm jättää kuivuttuaan kiristävän kuivan tunteen iholle ja vaatii kosteusvoiteen päälleen ehdottomasti. Etanaseerumi puolestaan jättää ihon kosteutetuksi ja taisi olla päiviä, jolloin lähdin liikenteeseen kodin ulkopuolelle pelkkä etanaseerumi kasvoilla. Tässä keskeisin ero. Joten tuntuman perusteella näistä etanaseerumi vie voiton.

Akneiholle sopivat molemmat loistavasti, eivät aiheuta kumpikaan näppylöintiä. Etanaseerumin sanotaan olevan hyväksi akneiholle, lisää ihon uudistumista ja korjaa arpia tuotteen markkinoijan mukaan. Samaa lupailee periaatteessa myös BM, joka lupaa uudistaa ja korjata vaurioitunuttakin ihoa, stimuloi ihosoluja jne. Lupauksiahan tuotteet ovat täynnä. En nyt sanoisi että tyhjiäkään sellaisia. Ehkä voisin sanoa että ihon uudistuminen näppylöiden aiheuttamien vaurioiden jälkeen ja esim kemiallisen kuorinnan aiheuttaman damagen jälkeen on ollut nopeampaa. Ehkä. Tämä on niin subjektiivista ja erittäin vaikeasti mitattavaa, perustuu vain fiilikseen, mutta enpä sen paremmin pysty tuotteita arvioimaan..

Kokonaisuudessaan aika tasapisteet vetävät nämä tuotteet. Etanaseerumille tuntumasta plussat, jättää ihon pinnan kosteutetuksi. BM ei varsinaisesti ihoa kuivata, jättää vain kuivakan pinnan. Kun päivävoide on käytössä, tällä ei ole merkitystä. Etanaseerumille myös plussaa hinta-laatusuhteesta, litrahinta on alhaisempi huomattavasti. Eli etanaseerumi vei voiton niukasti. Ostaisin uudelleen mikäli hyvässä tarjouksessa olisi, samoin voisin kyllä BM:nkin hankkia uudelleen, mikäli erittäin hyvässä tarjouksessa olisi. Harvemmin BM:n tuotteet vain on..

Mutta, nyt kohti uusia seerumikokeiluja, paljon mielenkiintoisia uutuuksiä on kiikarissa, katsotaan mihin päädyn. Erityisesti semmoinen sarja kuin Codage on mielessäni.