Tässä postauksessa yksinkertaisesti ihonhoidon rutiinini, aamu, päivä ja ilta erikseen. Näitä postauksia laittanen uusia muutosten tullessa. Tietyt asiat tulevat pysymään samana, esim. Avitcidin käyttö..

Aamu:

  1. Kasvojen pesu Vera by CCS Face Wash Cleansing & Moisturising -kasvojenpesuaineella. 
  2. Taputtelen silmäienympäryksille dermalogican MAP-15 regenerator -jauhetta, joka muuttuu emulsiomaiseksi iholla. Laitan sitä myös muihin potientiaalisiin ongelmakohtin välillä, kuten suun ympärille ja nasolabiaalialueelle ja kulmien väliin.
  3. Levitän silmänympäryksiin Exuviancen Age Reverse Eye Contouria molempaan noin nuppineulan pään verran tai hieman enemmän. Jos voidetta jää sormiin, levitän sen huultenympärysiholle
  4. Kasvoilleni laitan Beevenom-voidetta kaikkialle muualle paitsi silmänympäryksille.
  5. Kaulalle laitan vahtelevasti joko CoCoVi kylmäpuristettua kookosöljyä tai jotain kosteusvoidetta (esim. Sheer Cover spf 15 kosteusvoide, tarkoituksena lähinnä käyttää kertyneitä rasvapurkkeja loppun..ns. ykköstuotteen asemasta hyllytettyjä)
  6. Aurinkoisena päivänä kriittisiin paikkoihin (nenä, poskipäät) aurinkosuojavoidetta spf 50, mikäli CC-voidetta laitan, muutoin koko kasvoille aurinkovoide. Nyt käytössä Garnierin Ambre Solaire Sensitive Advanced spf 50+)
  7. (Tämän jälkeen Lumenen CC-peitevoidetta/Sheer Coverin peitevoidetta, Lumenen CC-voidetta spf 20 ja Lumenen irtopuuteria tarpeen mukaan)

Päivä:

  1. Päivän mittaan joskus silmänympärykset tuppaavat kuivumaan. Tällöin sipaisen L300 Anti-Age Firming Face Serum -seerumia silmien alle. Kuivuus pahentaa mahdollisia harakanvarpaita ja fine linejä. Joskus laitan Orionin Aqualan L-voidetta tämän sijasta fiiliksen mukaan. Myös edellä mainittu aurinkovoide on käypää tavaraa ulos mennessä. 
  2. Mikäli pesen kasvot ennen iltamenoja keskellä päivää, hoidan kasvot kuten aamulla paitsi puhdistan päivämeikin vuoksi ne Garnier PureActive Purifying Make-Up Remover Gel 2in1:lla. Dermatologican MAP-15 jää myös välistä tässä vaiheessa.
  3. Garnierin spf 50+ -aurinkorasvan lisäys pitkin päivää tarpeen mukaan kriittisiin paikkoihin.

Ilta:

  1. Kasvojen pesu Garnier PureActive Purifying Make-Up Remover Gel 2in1:lla. Loistava tuote sopii myös silmänympäryksille mikäli silmämeikkiä ollut. 
  2. Kostutan vanulapun L'Oreal Age Perfect Fresh Toner Smoothing and Refreshing -kasvovedellä ja pyyhin koko kasvot sillä, yleensä myös silmäympärykset, koska tämä tuote ei sisällä kuivattavaa alkoholia lainkaan. Loistokasvovesi.
  3. Levitän Avitcid 0,05% voidetta koko kasvoille silmänympärykset mukaan lukien
  4. Kaulalle ja dekolteelle laitan CoCoVi kylmäpuristettua kookosöljyä tai BM OptiRetin Anti-Age Cream -voidetta fiiliksen mukaan.

 

Kuten voi huomata, rutiinit ovat huomattavan yksinkertaisia. Dermatologican jauheen jätän aamusta välillä pois kokonaan. Yksinkertaisuudesta huolimatta käytössä olevat aineet ovat täynnä tehoa ja teknologiaa.

 

collage-normal.jpg