Kyseisen kauppakeskuksen avajaisten kunniaksi tuli osteltua kaikenlaista. Shoppailuinto jäi päälle sen verran paljon (ja tarpeita jäi myös) että piti jatkaa vielä paikallisessa peltomarketissa hommia. 

IMG_0443_Fotor.jpg

Kuva on nyt hieman epäselvä valitettavasti, mutta pitää sisällä Sokoksen avajaistarjouksena ostamani BM:n Gel 28 seerumin (hintaa tolle alennuksen jälkeen 39e, 11e ale ks liikkeen hinnasta siis) sekä L300 Anti-age -sarjan kasvovoide jonka kaupanpäällisenä tuli sarjan silmänympärysvoide, yhteenäs 12.90e. Minulla on aiemminkin ollut tuon silmänympärysvoide ja tyytyväinen olen ollut. Kasvovoidetta ei ole ollut. Tuon seerumin ostin äskettäin loppuneen loistavan Natura Median Baba de Caracol etanaseerumin tilalle. Katsotaan toimiiko tuo ollenkaan yhtä hyvin, odotukset on korkealla. Meikit eli korallin sävyisen huulipunan ja roosan sävyisen huultenrajauskynän ostin myös Sokokselta. Edullisia We care icon -tuotteita ja ihan toimivilta vakuttaa ensitestauksessa.

Cittarista lähti mukaan 2 kpl tuollaista Garnierin päänahka hiustenkasvatusseerumia. Innostuin tarjouksesta niin että tempasin kaksi vaikkei aiempaa kokemusta tuotteesta ole. Ihan mukavan tuntoista ja raikasta on tuo seerumi päänahalle ensimmäisten kokeilujen jälkeen. Ostin lisäksi saman sarjan shampoon. Lumenelta lähti tuo kuoriva Clear it up geelimäinen kasvojenpesuaine. Kuorivaa käytän aina aamuisin ja iltaisinkin mikäli meikinpoistoa ei tarvitse. Meikkiä en kuorivalla putsaisi.. Cittarista niin ikään tuli ostettua C-vitamiini ja kalaöljy, peruskamaa. Lähikaupasta lähti tuo Garnierin värjättyjen hiusten hoitoaine kun pääsi unohtumaan Cittarissa shoppaillessani. Garnieriin olen erityisen tykästynyt, halpaa hyvää hoitavaa tavaraa, sekä kasvoputsareiden että hiustuotteiden puolella. Tällä hetkellä mulla mm. on käytössä Garnierin oranssi hoitoaine katkeileville latvoille, selvittää, kosteuttaa erinomaisesti. Hintaa nuilla tuotteilla tosiaan vain 2,80e. Tuntuis hullulta ostaa kalliita merkkituotteita...

Arvostelua ainakin kasvovoiteista tulee ja todennäköisesti tuosta hiustentuuhennusseerumista.