Ja nettiosoitetta josta lisää tietoa http://www.cindy.com/meaningful-beauty/

Tällaisen kokeilupakkauksen tilasin tuossa alkuvuodsta 2015. Tilaus oli vetämässä melko pitkään, ilmeisesti firmalla (olikohan se nyt Twins) oli toimitusvaikeuksia. Tuotetteita oli tuolloin kyllä aikalailla mainostettu, joten luonnollisestikin monet tahtoivat kokeilla kuten itsekin. Tuolla ylläolevalla Cindyn nettisivulla on tuotteistä lisää tietoa, kovin hyvin esillä tosin ei olleet tuoteselosteet. Taisin jostain ne penkoa kuitenkin, aina täytyy vilkaista vaikka en mikään kemisti olekaan. Jotain karkeaa ymmärrystä minulla sentään on asiasta; osaan suurin piirtein bongata hoitavat aineet, silikonit, jotkut lisäaineet ja sillä tavalla karkeasti arvioida että missä mennään tuotteen suhteen. Ihan erityisesti seerumien ja täsmätuotteiden osalta katsastelen että kuinka paljon silikonia ne sisältävät. Tuntuu järjettömältä näin maalaisjärkeen ostaa sellaista tehotuotetta jossa ensimmäisten ainesosien kohdalla on veteen liukenematon silikoni. Uskokaa tai älkää, sellaisia on ja yksi sellainen tuote löytyy myös tästä esittelyn kohteena olevasta pakkauksesta.

Home-2014_FI.jpg

Haha tuossa taitaa olla mainos samassa, mutta en suinkaan nyt itse tätä tässä mainosta. Kuvassa Cindy on nuorekkaan freshinä ja iloisena siinä. Nettisivulta löytyy myös kuvapari jossa Cindy on 28 vuotiaana ja sitten nykypäivän kuva. Käsittääkseni hän on viisissä kymmenissä nyt. Sivulla koitetaan kovasti vihjata että tämän tuotesarjan ansiosta Cindy näyttää edelleen yhtä nuorelta kuin 28 vuotiaana. Totta on että kuvien perusteella kauhean suurta eroa ulkonäössä ei ole. Se että kuva vääristää, peittää jne jne on yksi asia. Toisaalta myös Cindyn geenit varmasti ovat huippuluokkaa. Kolmanneksi emme tiedä mitä muuta hän on kauneutensa säilyttämisen eteen tehnyt kuin käyttänyt tätä tuotesarjaa. Varmasti todella paljon muuta ;) Kuinka kauan lie sarja ollut olemassa, ilmeisesti vuosia ennen Suomeen tuloa. No jokatapauksessa, voidaan varmaan aikalailla sanoa että tuotesarjalla on marginaalinen vaikutus Cindyn kauneuteen. Tässä yhteydessä on sanottava että tuo genetiikka on kyllä ihan keskeinen nuorekkaan habituksen säilymisessä. Avainsana on kasvonpiirteet. Vaikka iho ei olisi sen vanhempi kahdella vertailtavalla yksilöllä niin kasvonpiirteiden valahtaminen matalaposkipäisillä saa hänet näyttämään vuosia vanhemmalta jo 30+ -vuotiaana kuin korkeaposkipäisen kilpasiskon. Näin se vain menee. Uuh, katsokaa nuita Cindyn poskipäitä. 

Itse tuotteisiin sitten. Tuossahan kuvassa näkyy mitä paketti sisältää, tuo pikkurasia oli ns. tilaajalahja bonus. Tilasin siis tuon kuukauden kokeilupakkauksen. Jatkossa jos tilausta olisi jatkanut, olisi kotiin tullut 3 kk välein vastaavat tuotteet suuremmassa koossa ensimmäisen kerran jo kuukausi kokeilupakkauksen saapumisesta. Tiheään tulevat, en ehtinyt käyttää tätä pakkausta todellakaan kuukaudessa vaikka aika ahkeraan sitä käytin kokeiluaikana. Sain kuukaudessa suunnilleen loppumaan vain serum de creme -voidemaisen seerumin ja kasvojen puhdistusaineen. 6/8 tuotteesta siis kestivät huomattavasti pidempään ja kaikki eivät vieläkään ole loppu, mikä johtuu toki siitä että ne ovat jääneet ns sekundääriseen käyttöön: varapäivävoiteeksi, meikkipussin silmänympärysvoiteeksi ja yksi tuote, Glowing serum lähes käyttämättömäksi toistaiseksi. Tässä kuvaa mitä mulla on vielä tuotteista jäljellä.

File%2019_Fotor.jpg

Paketti siis sisältää:

1. Skin Softener Cleanser -kasvojenpuhdistusaineen. Lupaa puhdistaa hellävaraisesti meikit yms yms. Lupaa olla poistamatta ihon luonnollisia rasvoja.

2. Antioxidant day creamin spf 20. Lupaa heleyttä, tasaisuutta, kosteustasapainoa ja ehkäistä UV-säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

3. ja 4. 2x silmänympärysvoiteita: Lifting Eye Crème - Advanced Formula ja Eye Enhancing Serum. Molemmat lupaavat tietekin häivyttää ryppyjä ja turvotusta. Mysteeriksi jää, miksi silmänympärysvoiteita täytyy pakkauksessa olla kaksi kappaletta erilaisia.

5. Creme de Serum -voide, joka pyrkii olemaan hoitovoiteen ja seerumin sekoitus. Tuote onkin kierremäisesti aseteltu pumppupulloon ja siinä näyttäisi ikäänkuin olevan seerumi - ja voideraidat erikseen. Tämä sisältää superantioksidantteja, anti-age peptideja ja hyaluronihappoa ja lupaa tietenkin taistella ikääntymisen merkkejä vastaan.

6. Firming chest and neck creme. Kaula ja dekoltee voide siis. Lupaa nuorekasta hehkua kaulan ja dekolteen alueelle, sisältää superantioksidanttimeloniuutetta ja C-vitamiinia.

7. Glowing serum. "Tätä tuotetta Dr. Sebagh (= tuotesarjan kehittäjä) kutsuu ”huippumallien salaisuudeksi”. Tuote, joka oli aiemmin vain hänen yksityisasiakkaittensa saatavilla, on suunniteltu suojaamaan ja ravitsemaan ihoa samalla kun se edistää solujen uusiutumista ja palauttaa iholle sen kimmoisuutta ja heleyttä. Levitä iholle aamuisin ennen päivävoidetta tai koska tahansa päivän aikana ihon nopeaan virkistämiseen." Tällainenkin.

+ Bonustuote Wrinkle smoothing capsules. "Jokainen vesipisaraa muistuttava kapseli sisältää Tri Sebaghin SOD-superantioksidanttia. Se on suunniteltu tasoittamaan otsaryppyjä, hienoja juonteita ja ryppyjä silmien ja suun ympärillä." Nämä jankkiset silikonikapselitko tekisi tuon? Vaikea uskoa.

Paketti siis sisälsi nuo 8 tuotetta, aika paljon tuohon hintaan kuitenkin tavaraa. Aina kannattaa kokeilla mielestäni, kokeiluun siis voi suositella. Suurin osa tuotteista kuitenkin on ihan kelvollisia. Paketti on hieman uudistunut nyt, katsoin, sisältää myös kasvoveden.

Erittelenpä jotain nyt yksittäisistä tuotteista.

1. Tuo kasvojenpuhdistusaine oli mielestäni omaan käyttöön liian nestemäinen. Pidän enemmän geelimäisistä putsareista. Sekaihoni rasvaisia alueita tuo ei mielestäni tuntunut tehokkaasti puhdistavan. Herkkä- ja kuivaihoisille tämä voi olla ihan toimiva tuote. Arvosana 2/5

2. Päivävoide on tuossa edelleen osittain käyttämättömänä. Tuotteen tuoksusta en oikein pidä vaikka ei se onneksi kovin voimakas ole. Voide on valkoista ja aika tuhtia aluksi levitettäessä kasvoille. Voide kuitenkin jännällä tavalla "sulaa" kasvoille hetki levittämisen jälkeen ja tässä vaiheessa imeytyykin mukavasti. Kasvoille tulee kosteutettu tunne voiteen sulautuessa ihoon, tosin kasvot jäävät hyvinkin kiilteleviksi, tosin tämä ei ole ongelma mikäli tarkoituksena on laittaa vielä meikki-/BB -voide päälle + puuteri tietenkin. Pakkauksen kokeiluaikana käytin tätä voidetta enemmän tuota Creme de Serum -voidetta. Ihmetyttääkin että mihin tarkoitukseen tämä sitten on? Onkohan Creme de Serum sitten tarkoitettu yökäyttöön jos tämä on päiväksi tai sitten vaihtoehtoisesti päivävoiteen alle? Ei tulisi mieleenkään laittaa mitään Creme de Serumin päälle, sen verran tuhtia oli sekin. Erillistä yövoidetta pakkauksessa ei ollut. Käytin tosiaan Creme de Serumia päivävoiteena, joten tämä jäi vähemmälle. Kunhan Lumene LAB päivävoiteeni loppuu, alan taas käyttämään tätä päivävoidetta kunnes saan Exuviance tilaukseni saapuu. Arvosana 3/5

3. ja 4. Nämä silmänympärysvoiteet ovat ihan kelvollisia. Olen ollut näihin ihan tyytyväinen sanoisin. Tuon tuubimaisen pikkuisen voiteen eli Lifting eye cremen käytin tosiaan melko nopeaa loppuun. Se on näistä kahdesta ehkä hieman paremmin imeytyvä ja kosteuttaa oikein mukavasti. Ei mitään pahaa sanottavaa. Lähes ensin mainitun veroinen on myös tuo pumppupullossa oleva Eye Enhancing Serum. Syy miksi tämä on päätynyt meikkipussikäyttöön, on se että kyseessä on kätevä pikkupullo. Periaatteessa tämä olisi tuon tuubin lailla sopinut myös ns primaarikäyttöön. Käytin tuota tuubia ja Lancomen Genifique -silmänympärysvoidetta vuoronperään tuolloin. Arvosana 3-3,5/5

5. Creme de Serum -voide vaikutti jotenkin olevan tämän sarjan lippulaivatuote. Tätä Cindy ihan erityisesti suosittelee. Ihan tämä oli mukava tuote kyllä kieltämättä. Tuli käytettyä melko pikaiseen. Sen verran täyteläinen tämä on ettei ihan seerumista mene, mutta päivävoiteena tämä menee meikin alla tosiaan ihan hyvin. Päivävoidekäytössä ongelmana tosiaan on se ettei tuotteessa ole aurinkosuojakerrointa. Ilmeisesti tämä oli tarkoitettu yökäyttöön? Otappa selkoa. Täällä oli kuitenkin talvi tuolloin kun käytin voidetta, joten en sitä suorjakerrointa niin kovin kaivannut, ajattelin että CC -voiteeni spf 25 oli riittävä. Tämä tuote jätti ihon pehmeäksi hyvin kosteutetuksi, ei ollut jankkimainen kuten tuo sarjan päivävoide. Imeytyi hyvin ihooni, olin tyytyväinen ja tätä voin suositella. Arvosana 3,5-4/5.

6. Kaulavoide. En ehkä osaa tässä vaiheessa arvostaa kaulavoidetta tarpeeksi. Kaula on niin mukavan kiinteä vielä. Jotenkin kaikesta huolimatta, en tiedä viitsisinkö pitkään aikaan erillistä kaulavoidetta ostaa tai koskaan. Tuntuu että aina on olemassa kaapissa ns. sekundäärisiä päivävoiteita joita kaulalle voi laittaa, eli sellaisia päivävoiteita joita ei aktiivisesti kasvoille tule käytettyä syynä yleensä se ettei voide ole täysin tyydyttävä. Minun kaltaiselle kokeilijalle tuollaisia purnukoita tuppaa kertymään. Tämä kaulavoide tuoksui samalle kuin tuo sarjan päivävoide eli en tykkää. Imeytyi kuitenkin päivävoidetta paremmin ja oli koostumukseltaan löysempi eli mielestäni parempi. Arvosana: 2/5 (mielestäni hieman turha tuote, joten en osaa parempaa arvosanaa nyt antaa)

7. Glowing serum. Tämä tuote on jäänyt mysteeriksi. Jostain syystä ei ole tullut käytettyä ollenkaan, ihan vain olen pari kertaaa kokeillut. Ajattelin kuitenkin että voisihan tällekin antaa mahdollisuuden jossain vaiheessa. Syy miksi tätä ei oikein ole tullut käytettytä taitaa olla se että kasvoni herkästi alkavat kiiltelemään jo aamupäivän aikana (olettaen että olen tehnyt päivämeikin klo 7.30). Kiilto tulee kyllä siis ihan luonnostaan. Mikä naantalin aurinko minä sitten olisin jos kiiltoseerumia vielä länttäisin kaveriksi. Eihän tämä toki näin mene välttämättä, mutta mielikuva on kenties estänyt tarttumasta puteliin. Kuiva/normaali-ihoiselle varmasti ihan loistotuote, lisäkosteuttaja ja elinvoimaisen lookin antaja. Voide on hennon persikan sävyistä ja levittyy sekä imeytyy iholle ihan hyvin, ehkä lievähkö tahmeuden tunne jää mutta ei todella ole paha. Päivävoiteen ja meikin allehan tämä on tarkoitettu. En nyt pysty arvosanaa antamaan kun kokemusta tästä ei ole riittävästi.

+ Bonustuote eli ne Wrinkle smoothing kapselit. Tämä tuote vähiten vakuutti koko pakkauksesta. Tuota kapselin sisältöä oli tarkoitus levittää ihon ongelmakohdille. Tuote oli paksua valkoista mönjää, hyvin silikonisen tuntuista kun iholle levitti ja yllätys yllätys kun tuoteselostetta katsoi niin veteen liukenematon silikonihan siinä on ensimmäisten ainesosien joukossa. Tuote imeytyi iholle huonosti ja jätti liukkaan kerroksen ihon pintaan. En usko tämän tehoihin, oli kosmeettisesti epämiellyttävä. En voi suositella missään nimessä. Kapseleita taisi olla kymmenkunta pakkauksessa. Arvosana < 1/5. 

Tulipahan testattua Cindy Crawford. Tällaisten tilausten epäkätevyys on siinä että tuotteita ei todennäköisesti tule käytettyä tasaisesti, aina jotain tuotetta jää jäljelle seuraavan paketin saavuttua. Näin puteleita alka kertyä kaappiin. Toki toimitusväliä voi pidentää yli tuon 3 kk, mutta silloin todennäköisesti jokin tuote ehtii loppua ennenkuin kaikki on lopussa. Pitäisi todella kovasti ihastua suureen osaan näistä tuotteista että viitsisi ihan tilaamaan alkaa. Mikään näistä ei ollut sellainen tuote jota ehdottomasti haluaisin saada lisää vaikka ihan hyviä tuotteita tuossa oli nuo silmänympärysvoiteet sekä molemmat kasvovoiteet. Maailmassa on kuitenkin niin paljon uusia tuotteita testattavana, että en usko näiden pariin palaavan ellei erittäin edullisesti jostain saa vastaisuudessa. Voi tällainen kestotilaus sopiakin jollekin. Sellaiselle joka ei jaksa nähdä vaivaa tuotteiden valikoimiseksi ja arvostaa helppoutta..ihan kohtuullisia tuotteita kohtuulliseen hintaan kuitenkin Cindy tarjoaa.

Yhteenvetona:

+ Hyvät kasvovoiteet, imeytyvät ja kosteuttavat, päivävoiteessa spf 20

+ Laadukkaan tuntuiset silmänympärysvoiteet

- Muut tuotteet hieman mitäänsanomattoman tuntuisia; mm kasvojenpesutuote ei puhdista riittävän tehokkaasti rasvoittuvaa ihoa

- Tehohoitokapselit, ns bonus-lahja, eivät ole hyvän/laadukkaan tuntuisia, tuote liian silikonipitoinen, ei imeydy ihoon.