Tällaista Madara-sarjaa tuli kokeiltua kerran. Oli Stocmannilla kanta-asiakastarjouksena ja heräteostoksena lähti mukaan seerumi ja silmänympärysvoide. Muistaakseni tuossa vuodenvaihteen molemmin puolin 2014-15 nuo tuotteet käyttelin, tästä todisteena voidepurkkien takana ikkunasta häämöttävä talvinen maisema:

2014-12-27%2015_Fotor.jpg

Mun mielestä ihan kivannäköiset purnukat. Luomukosmetiikka kuulostaa ajatuksena ihan kivalta. En sen enempi ole luonnonkosmetiikkaan tai luomuun hurahtanut, mutta siinä samassa se minulle kelpaa kuin ns kalliit merkkituotteet tai muu high tech kosmetiikka. Eikä nämäkään mitään halpoja olleet todellakaan, alennukset vain olivat hyviä. Hintoja en enää tarkalleen muista.

Lupauksiahan näillä oli monenlaisia, googlailemalla löytyy jos kiinnostaa. Tuo seerumi oli jännää vihreää tavaraa. Koostumukseltaan se on sopivan juoksevaa ja imeytyy hienosti. Tuoksu oli hyvin, sanoisinko, vihreä, semmoinen yrttinen, mutta ei paha ollenkaan. Ehkä hieman liian voimakas. Tuotetta herkästi kokkaroitui tuon pumppupullon suulle. Tykkäsin kyllä tästä seerumista. Se jätti kasvot raikkaan ja kosteutetun tuntuisiksi. Sanoisin että tämä on 4/5 kamaa.

Silmänympärysvoide ei mielestäni ollut yhtä hyvä kuin seerumi. Tuoksu oli miedompi ja väri valkoinen. Valkoisuutta tuntuu herkästi jäävän iholle kun tuntuu ettei tuote ihan täydellisesti imeydy. Ikävä puoli oli myös se että tämä tuote herkästi kokkaroituu iholle. Kokkareita joutui toisinaan sormenpäällä rapsuttelemaan iholta pois. Lopulta käytin tämän sellaisena sekundäärisena silmänympärysvoiteena jota silloin tällöin sipaisin kosteuttamaan ihoa kotioloissa. Kumma kyllä sain sen kulumaan loppuun. Voi sanoa ettei tämä edes kosteuta kunnolla, jättää turhan mattamaisen ja kuivan tunteen silmänympäryksille. Seerumi todellakin kului käytössä paljon nopeampaa. Ei tälle valitettavasti kovin hyvää arvosanaa voi antaa, sanoisin että 1,5/5.