Tämä tuote on kohtuullisen uusi hankinta (korkeintaan noin 2 kk sitten). Tästä marketeissa myytävästä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisesta sarjasta ei ole toistaiseksi mitään huonoa sanottavaa. Tuote ei lupaa mitään överiä. Näin lukee nettisivuilla l300.fi

"L300 Anti-Age Eye Cream on tehokas silmänympärysvoide, joka silottaa juonteita ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa.
Silmäympärysvoide sisältää kosteutta sitovia, mutta iän myötä ihosta väheneviä hyaluronihappoa ja aminohappoja sekä hoitavaa rapsiöljyä ja luontaisia antioksidantteja, jotka antavat iholle kosteutta, kimmoisuutta ja suojaa ympäristön vaikutuksilta. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi."

Tuotteen ainesosaluettelo on myös saatavilla tuossa nettisivulla ja sen mukaan tuotteessa on melko paljon hoitavia ja paljon kosteuttavia ainesosia. 

product-image-antiage-eye.jpg

Olen käyttänyt tätä voidetta tosiaan päiväsaikaan kun aamun meikit kotiin tullessa olen pessyt. Eipä sen jälkeen ole tarvinnut enää silmänympäryksiä illan mittaan kosteutella, tämä pitää ihon kyllä kosteutettuna iltapesulle saakka. Voide levittyy ja imeytyy hyvin. Pumppupullosta annostelu on helppoa. Juonteiden tasoittumisesta on tosiaan mahdoton sanoa mitään koska kokoajan olen käyttänyt ohella myös muita tuotteita, ennenkaikkea Cliniquen repairwear laser focus -silmänympärysvoidetta. Mikäli etsii edullista ja laadukasta tuotetta niin tämä voisi olla sellainen, hinta-laatu-suhde ei tästä ehkä voi enää paremmaksi muuttua. 15 ml pullo maksaa noin 14-15 euroa.

Yhteenvetona

+ Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti

+ Imeytyy ja levittyy hyvin

+ Erinomanen hinta-laatu -suhde

Arvosana 3/5