Tässä esittelyyn nyt siis Deluxe gift set, joka sisältää 5 erilaista sivellintä sekä söpön tekonahkaisen laukun siveltimille. Lahjaideana olis aivan loistava (kuten toki muutki RT:n boksit). Siveltimet ovat deluxea siten, että ne ovat kiiltäviä vs. sarjan perus siveltimet ovat mattaisempia. Tässä pakkaus avaamattomana:

2016-06-14%2021_Fotor3.jpg

Tässä takakansi, jossa siveltimet esitellään:

2016-06-14%2021_Fotor4.jpg

 

Tässä tarkempaa kuvaa siveltimistä. Taas siveltinten nimet vapaasti käännettynä käyttötarkoitusten mukaan. RT:lla yleensäkin pinkki tarkoittaa viiimeistelysivellintä kuten tässäkin deluxemallissa. Pohjameikkituotteet ovat sarjassa oransseja, tässä pohjameikkituote eli meikkivoidesivellin on kullan värinen. Violetit siveltimet ovat silmämeikkisiveltimiä.

2016-06-14%2021_Fotor7.jpg

1. Multi task brush eli monikäyttöinen viimeistelysivellin sopii kasvojen viimeistelyyn monipuolisesti. Minä itse olen käyttänyt tätä poskipunasiveltimenä. Voisi toimia myös aurinkopuuterin/varjostusten levittämiseen. Alussa ajattelin että voih, tämä on vähemmän tiivis poskipunasivellin kuin mihin olin tottunut, tuntuma ei ole samalla tavalla napakka..toimiikohan tämä.. MUTTA nyt täytyy sanoa että tämä vähempi tiiveys itseasisassa on hyvä juttu! Aiempi tiiviimpi Eco toolsin poskipunasivellin teki ehkä nyt ajateltuna liian tarkasti rajattua jälkeä, häivytykset oli vaikea tehdä. Tällä häivytykset onnistuvat loistavasti, rajoja ei jää. Laitan ensin kasvoille Core collectionin contour -siveltimellä aurinkopuuterivarjostukset poskiin ja sen jälkeen higlighteriä poskipäiden yläosaan. Highlighterin pälle ja osittain aurinkopuuterin päälle poskiin sitten tällä siveltimellä laitan viimeisenä silauksena poskipunat. Käyttämäni higlightersiveltimen esittelen tässä kohta alla.

2. Meikkivoidesivellin. Tämä on riittävän iso ja leveä, jämäkkä sivellin, jolla meikkivoiteen levitys käy helposti. Koska sain tämän käyttöön yhdessä Core Collectionin siveltimien kanssa, jossa siis kapoinen pieni meikkivoidesivellin, luonnollisesti se siis jäi testaamatta ja käyttöön valikoitui tämä upea kultainen pensseli. Ihan hyvin tälläkin silmänalusille pystyy meikkivoiteen levittämään. Enpä taida nyt toistaiseksi sormilla levittämiseen palata. Siveltimellä saa tasaisempaa ja ohuempaa jälkeä. Tarpeen mukaan levitän vielä toisen kerroksen meikkivoidetta ongelmakohtiin ja lopuksi peitevoidesiveltimellä vielä tarkemmat näppyjen ym. peittämiset. Meikkivoiteelle sopisi myös sarjan Face expert brush ja toisaalta myös Core Collectionin puuterisivellin.. ainaki monien youtube-videoiden mukaan. Enpä tiedä tulenko tuota kokeilemaan kuitenkaan meikkivoiteelle, sillä siihen se tuntuu kuitenkin liian harvalta mielestäni. 

3. Luomivärisivellin Base shadow brush. Tällä levitän koko luomelle luomivärin kätevästi. Arkiaamuina en muuta koskaan ehdikään jos edes sitä. Luomiväri on arkimeikissä viimesijainen juttu. Jos aikaa siis jää, niin laitan. Valitsen useimmiten vaalean sävyn, esim. vaaleanpunaisen, vaalean mintunvihreän, vaalean sinisen... Tämä paksuhko melko pehmeä sivellin ei sovi välttämättä parhaalla tavalla varjostusten tekoon, sellaisia varten minulla on jämäkämpiä pensseleitä. Toistaiseksi en ole vielä RT silmämeikkisivellinsettiä hankkinut, sillä sen verran vähän luomivärejä tulee käytettyä..entisillä pärjää toistaiseksi. Tämä Base shadow brush oli kuitenkin erittäin tervetullut, palvelee juuri minun käyttötarkoituksiani.

4. Korostussivellin, higlighter brush. Tämä siro viisto higlighter-sivellin on erittäin hyvä käytössä. Leveydeltään sopiva, ei liian kapea tai suuri, pehmeys on sopiva, jäljestä tulee hyvin häivytettyä. Omistin pitkään higlighterin, mutta sen käyttö oli erittäin vähäistä huonon siveltimen vuoksi. Nyt tämän saatuani olen käyttänyt higlighteriä päivittäin lähestulkoon, antaa kivan hehkun poskille. Higlighter tulee jatkossa kuulumaan meikkiini aivan ehdottomasti, kiitos tämän söpön pinkin pensselin <3 En laita muualle kuin poskiin tuota higlighteriä, koska rasvoittuvalle T-alueelle ei mitään hyvää tuo lisäkiilto mielestäni..saa muutoinkin tuota aluetta puuteroida päivänmittaan.

5. Eye liner -sivellin. Testasin tätä vaikken ole vielä tarvinnut ks. sivellintä oikeassa elämässä. Hyvin tarkoitukseensa toimii, kokeilin tehdä rajausta luomivärillä. Rajaus on helppo piirtää tällä tarkasti. Suosittelen, mikäli eye liner siveltimelle on tarvetta. Siveltimen karvat pysyvät napakasti koossa ja eivät ole liian pehmeät tai kovat, juuri sopivat. Tällä hetkellä en omista eye liner -väriä, joten en usko että lähiaikoina tälle käyttöä tulee. Ehkä jossain vaiheessa innostun, kuka tietää.

Tässä vielä kuva siveltimistä pussissaan:

2016-06-14%2021_Fotor8.jpg

Kokonaisudessaan olen hyvin tyytyväinen tähän selttiin, kauniita siveltimiä, ennenkaikkea hyviä ja käytännöllisiä. Näistä 5:sta 4 tuli suoraan jokapäiväiseen käyttöön. Samoin Core Collectionin siveltimistä 3/4:sta tuli päivittäiseen käyttöön. Onnistuin mielestäni valitsemaan parhaat mahdolliset RT setit itselleni, tämän mahdollisti iHerbin edulliset hinnat. Sinne tulen palaamaan vielä shoppailumielessä. Nyt vain viimeaikoina on tullut niin kovasti osteltua kosmetiikkaa, että pitää vähän laittaa jäitä hattuun. Elevenin ja theBos -verkkokauppojen tilauksia tässä vielä odottelen saapuvaksi...