Ei kaikki Philosophynkaan tuotteen ole pelkästään loistavia. Tässä siitä hyvä esimerkki. Kyseessä on siis kemiallinen kotikuorintapakkaus, joka sisältää yksittäispakattuja kuorinta-aineella kostutettuja suuria vanulappuja. Tarkoitus on tehdä näillä yksi kuorinta per viikko. Lappuja pakkauksessa on 12 kpl ja hinta on noin 70 euroa muistaakseni. Käytin nämä syksyn 2014 aikana kun pitihän ne käyttää kun kerran ostamaan olin mennyt tuotteet. Ei pahakaan iholle tehneet mutta eipä toisaalta hyvääkään ainakaan tuon rahasumman veroisesti.

s1392695-main-hero-300.jpg

Lupauksia on tietenkin taas runsaasti tuotteelle:

What it is:
A set of 12 pre-saturated chemical peel pads to deliver advanced skin-brightening and antiaging benefits. 
What it is formulated to do:
See brighter days ahead with the Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel, created to deliver superior results in one convenient step, at home and with zero downtime. It includes 12 individually-wrapped, pre-saturated chemical peel pads designed for weekly use. 
What else you need to know:
The triple-acid formula contains mandelic, phytic, and azelaic acids that dissolve and sweep away dead skin cells to help improve skin tone, buffer the appearance of fine lines, and enhance skin clarity. The pads also feature a skin-brightening technology that visibly reduces the appearance of dark spots and discoloration. After just two uses, skin is smoother and brighter. 
Research results:
- 96% improvement in skin smoothness, with no irritation, after 2 uses 
- 96% improvement in brightening after 4 uses 
- 81% decrease in fine lines after 4 uses 
- 90% enhanced clarity after 4 uses

Lunastiko se mitään näistä? Noh, sanoisin että iho kirkastui kyllä jonkin verran. Valitettavasti esim pienten juonteiden en huomannut vähentyneen tämän käytön aikana. Toki kaikki vaikuttaa kaikkeen, vaikea lopulta arvioida, mutta ei tullut vaikutelmaa että tämä tuote olisi erityisen tehokas juonteille. Ihon puhtauden pitäisi myös lisääntyä. Ehkä jonkin verran vähemmän tuli finnejä kuin aiemmin. Tämä voi olla myös toiveajattelua koska ihon kanssa olen kamppaillut pitkään ja kaikenlaista sen hoitamiseksi kokeillut. Käytin uskollisesti loppuun 12 tyynyä viikottain ja se siitä sitten, en osta enää uudetaan.

Helppokäyttöisiä tyynyjähän nuo todella olivat, ei siinä mitään. Unelmahelppo kemiallinen kotikuorinta jos vain toimisi. Aineella kostutetulla tyynyllä käsitellään puhdistetut kasvot. Silmänympäryksiä kehoitetaan välttämään niinkuin yleensäkin kaikessa kosmetiikassa (paitsi silmätuotteissa ;)). Kyllä pyyhin nuilla myös silmäkulmia kuitenkin. Siellähän sen tehon olisi pitänyt näkyä jos tehoa olisi ollut. Tuote ei ärsyttänyt silmänympärystä eikä muutenkaan kirvellyt. Tuossa kombinaatiossa on mm samaa happoa kuin aknevoide Skinorenissa jota minulla on kyllä käytössä. Iho jää tämän jälkeen tahmaiseksi, tuotetta ei ole tarkoitus huuhdella pois paitsi jos on herkkäihoinen. En huuhdellut siinä toivossa että aine vaikuttaisi. Käytin tuotetta illalla ennen nukkumaanmenoa ja jätin yövoiteen laittamatta sen käytön jälkeen. Tosiaan, jonkin verran iho oli kirkaampana kuorinnan jälkeisinä päivinä, mutta ei mitään sen ihmeempää vaikutusta ilmennyt.

Arvosana: 2/5