Eilen ostin tämän kasvovoiteen luontaistuotekaupasta. Tuote on tullut kuuluisaksi mm. siitä että Kate Middleton ilmeisesti käyttää tätä. Tässä valmistajan kuvaus tuotteesta sivulta http://www.luontaistuntijat.fi/bee-venom-kasvovoide-50-ml-diet-esthetic


Bee Venom kasvovoide 50 ml - New Organics
Bee Venom – luonnon oma botox nyt myös Suomessa! Bee Venom eli mehiläisen myrkky on täysin uudenlainen keino häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä ja kohottaa kasvoja luonnollisesti ilman kipua. Bee Venomin vaikutus perustuu sen ylivoimaiseen kykyyn tehostaa elimistön omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mehiläistuotteesta ovat maailmalla innostuneet muun muassa Victoria Beckham, Cambridgen herttuatar Catherine ja Kylie Minogue. Bee Venom -voide on tällä hetkellä maailmalla selkeästi kohutuin ihon, kauneuden ja kosmetiikan ainesosa. Ennusteiden mukaan Bee Venom -voiteesta odotetaan trendi- ja hittituotetta maailman kosmetiikkamarkkinoille vuosina 2013-2014. Kiinnostuksen keskiössä on tieto siitä, että Bee Venom -voide on ylivoimaisen tehokas luonnon oma botox ihollesi, ja mikä parasta ilman kipua ja pistoksia.
Käyttöohje:Käytetään aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.
Lisätiedot
Mitä on Bee Venom ja miten se toimii? Bee Venomin eli mehiläisen myrkyn teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotantoon. Bee Venom sisältää proteiineja, jotka mehiläisen pistäessä aiheuttavat paikallisen tulehduksen ja toimivat verenohentajana. Mehiläisen myrkyllä on kaiken kaikkiaan 29 vaikutusta ihmisen elimistöön, joista vain yksi on negatiivinen: mehiläisen myrkky voi aiheuttaa joillakin ihmisillä allergisen reaktion. Muut 28 vaikutusta ovat kaikki positiivisia ja auttavat meitä kauneus- ja terveysongelmissa. Viime aikoina on huomattu mehiläisen myrkyn positiiviset vaikutukset iholle. Mehiläisen myrkky saa iholla aikaan ketjureaktion. Iho kiristyy ja kiinteytyy välittömästi. Bee Venomilla on useita tehovaikutusta ihollesi, näistä tärkeimmät ovat: 1. tehostaa iholle elintärkeän kollageenin tuotantoa 2. vähentää tehokkaasti ryppyjä 3. stimuloi solujen aineenvaihduntaa 4. ravitsee ja uudistaa kudoksia 5. sileyttää näkyvästi ihoa Bee Venom tehovoide Mehiläisen myrkyn lisäksi voiteen luonnollisina vaikuttavina aineina toimivat mehiläisvaha, propolis, royal jelly, siitepöly ja hunaja. Lisäksi voide sisältää avokado- ja ruusunsiemenöljyä sekä luomulaatuista shea- eli karitevoita. Voide on tarkoitettu päivä- ja yökäyttöön ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Tänään kokeilin voidetta ensimmäisen kerran. Tässä käyttökokemus:

  • Alussa kasvoilla tuntui pistelyn tunnetta (ilmeisesti myrkky sitten tekee tämän), joka todella lievää ja meni nopeasti ohi
  • Voide imeytyi hyvin ihoon ja kosmeettisesti miellyttävän tuntuista
  • Ei jätä rasvaista tunnetta tai kiiltoa rasvoittumaan taipuvalle iholleni
  • Tuoksu on miellyttävä ja lievästi hunajainen

Käytän tämän purkin ainakin tätä voidetta ellei vakuuta jotenkin ylivoimaisesti niin että ostaisin lisää. Silmänympäryksille en tuotetta aio laittaa, sinne on omat myrkkynsä jo olemassa. Mikäli tuote todellakin tehostaa elastaanin ja kollageenin synteesiä, niin vaikutukset näkyisivät kyllä muutoinkin kuin vain ryppyjen silenemisenä, joita nyt kasvojen alueella ei juurikaan ole. Silmän ympäryksistä fine lines löytyy jokunen ikävä. 50 ml purkki kestää jonkin aikaa. Käytän vain aamuisin, sillä yövoiteena on pysyvästi (ainakin toistaiseksi) Avitcid.

Tässä kuva tuotteesta:

camera-normal.jpg

 

Käyttökokemuksista saa laittaa kommentteja :)


 

2. vrk käytön jälkeen:

Ihan mahtava tuote. Koko kasvojen iho nayttää paremmalta kuin vuosiin parin päivän käytön jälkeen. Iho on raikas ja hyvinvoivan näköinen. Kaikki harmaus on poissa.

Edit:

Käytin tuotteen loppuun ja pidin siitä todella. Harmikseni täytyy sanoa että tuotteen käytön loppupuolella finnien määrä alkoi vähitellen lisääntyä. Voi olla että johtui tästä tuotteesta tai sitten jostain muusta syystä. En kuitenkaan enään sitten tullut ostaneeksi toista purkkia tätä voidetta. Muistaakseni voiteen lopetuksen jälkeen finnejä tuli vähemmän. Olen kyllä harkinnut kokeilevani tätä taas uudestaan nyt kun akneongelmaani on antibiootein hoidettu, toisaalta finnejä tulee edelleen.. Seerumi tästä sarjasta voisi olla kevyempää ja pitkään ollut mielessä testata. Ikävä että kävi näin kohdallani. 

Arvostelu: 4/5 (miinusta tulee tuosta finnien aiheutumisesta, ei ihan mun ihotyypille. olisi 5/5 jos en olisi finniongelmainen ihminen..)