Tämä tuote loppui minulla vähän aikaa sitten. Tuossa lokakuun lopussa olin ostanutkin sitä. Tuotetta on tullut käytettyä sekä meikkien puhdistukseen että kasvojen puhdistukseen aamuisin. Meikkien puhdistukseen tämä ei ole niin hyvä kuin esimerkiksi Garnierin Pure Active Purifying make-up removeing gel face&eye 2in1 (huhu nuita tuotenimiä, arvostaisin napakkuuttaa nuissa ;)). Itseasiassa ostopostauksessa kehuin tätä Erisanin puhdistusgeeliä enemmän kuin se olisi mielestäni lopulta kehuja ansainnut. 

Minulla on atopiaan taipuvainen iho ja atooppista ekseemaa onkin valitettavasti ollut nyt kasvoilla tämän syksyn aikana painottuen leukakulmiin ja kaulalle. Jonkin verran ihottumaa ollut myös silmäluomilla ja myös käsivarsissa. Tulenkin laittamaan piakkoin kuvia ostamistani tuotteista, joista toivon tähän vaivaan apua (ja sitä jo mielestäni saanutkin). Ihoni on todella haastavaa tyyppiä: sekä akneen taipuvainen että atooppiseen ihottumaan. Ihan hirveä oikeastaan. Kun molemmat vaivat on päällä pahasti, lyö ne itsetunnon aika pohjamutiin. Joskus tilanteessa ystäväni on lohduttanut, että olethan sinä lääkiksessä ja hyviä numeroita saat jne, tuleva lääkäri jne. Sanoin sille, että olisin mielummin hyvän näköinen kuin hikari...tai jopa lääkäri. Näin se taitaa olla asia. No, asiaan taas.

Tuo Erisan tosiaan kirveltää aika lailla atooppista ihoani. Ihon pitää olla ihan priimakunnossa atopian suhteen ettei kirvelyä esiintyisi. Ja kuten mainitsin, meikin puhdistusteho silmistä ei ihan priimaa myöskään.

Tässä tuote jota tarkoitan. Nämä oli tosiaan jokskus edullisempia kaupoissa, voisin väittää että sitten teini-ikäni, tämän tuotteen hinta on kaksinkertaistunut.

Erisan-Hoitava-Puhdistusgeeli-150ml2.jpg

Arvostelu:

+ Hajusteeton

- Kallis hinta laatuun nähden

- Kirvelee atooppista ihoa

- Ei toimi yksinään vesiliukoisen silmämeikin poistamisessa

Arvosana: 2/5 (korkeintaan)


Päätin palata nyt vanhaan ja hyväksi havaittuun Garnierin puhdistusgeeliin minkä jo edellä mainitsin. Pois halpistuotteiden suosta (kuten Rainbow ja Lidlin puhdistusgeelit). Kyllä tuo kuitenkin on hintansa arvoinen. Meikin puhdistaa loistavasti ja samalla kaiken muun puhdistettavan kasvoilta. Ei ole hajustettu eikä kirvele vaikka olisi kuinka tulehtunut naama. En viitsi kuitenkaan tätä tuotetta käyttää meikittömien kasvojen puhdistukseen, sillä tehot menee hukkaan. Ostin sitten vaahtomaisen puhdistustuotteen, myös Garnierilta, meikittömien kasvojen putsaukseen nimeltään PureActive Fruit Energy Gentle Pyrifying Foam. Hintaa tällä noin 8 euroa ollen hieman kalliimpi kuin tuo puhdistusgeeli. Tämä raikastaa mukavasti ja pesee pois yövoiteet kasvoilta. Pääsi heti suosikkiputsariksi tuon geelin rinnalle. 

20151220_170110_Fotor2.jpg

Arvostelu:

+ Puhdistusgeeli loistava meikin puhdistukseen. Puhdistusvaahto toimii raikastavana aamuisena kasvopesuna ja puhdistaa kasvot yövoiteista yms. 

+ Kumpikaan tuote ei kuivata ihoa tarpeettomasti. Toki kosteusvoide on hyvä levittää vielä kun kasvot ovat kosteat. 

+ Sekä geelin että vaahdon koostumus erinomainen, geeli hajusteeton, vaahdossa mieto tuoksu joka ei häiritse.

+ Hinta-laatu -suhde on hyvä molemmissa esimerkiksi verrattuna Erisan puhdistusgeeliin

+ Puhdistusgeeli ei ärsytä atooppista ihoa edes ihottumavaiheessa. (Vaahdosta ei ole vielä kokemusta tässä)

Arvosana: 5/5, ei negatiivista sanottavaa