Kukapa ei olisi törmännyt tähän nettihittiin :) Kuinka moni viitsii kokeilla sitten, se on toinen juttu. Kynnystä madaltanee jos taloudessa on mies jolle tuon putelin ostaa tai joka sitä jo valmiiksi käyttää. Itse ostin tämän ihan vain omaan käyttöön. En ole koskaan viitsinyt ostaa tai kokeilla edes meikinpohjustusvoiteita ja tämän partabalsamin mainostetaan olevan yhtä hyvä tai parempikin kuin tavanomaiset naisille myytävät pohjustustuotteet. Sen sisältämä glyseroli kiinnittää kuulemma meikin iholle hyvin ja meikkivoide pysyy siistinä paikallaan koko päivän. Vähentää ihon kiiltoa sellaiseen taipuvaisella sekä pitää optimaalisen kosteustasapainon meikin alla.

Ajattelin että pitää tätä kyllä kokeilla, YouTuben suositut meikkivlogaajat mainostavat niin kovasti ja vannovat tuotteen nimeen. 

Kokeilun tulos oli se, että tämä on todellakin toimiva meikinalustuote. Koostumus on voidemainen mutta ohut, imeytyy hyvin ja nopeasti iholle. Meikkivoiteen voi kyllä levittää ennen täydellistä imeytymistä vlogaajien mukaan, pysyy paremmin vielä näin. Tuntuu raikkaalta kasvoilla, toki miehinen tuoksu tulee nenään. Miksihän kaikkien miesten tuotteiden, myös sensitiven, täytyy olla hajustettuja? Ei naisten sensitivet ole.. noh, tuoksu ei ole paha ja sen luvataan häipyvän pian. Itse haistan ehkä sen noin 30 min levityksestä, mutta toki voi olla että sen jälkeen nenä on jo tottunut ja tuoksun voisi edelleen joku toinen haistaa. Ei kukaan tähän mennessä ole ainakaan miestuoksusta huomautellut minulle :) 

Eli ensin normaalit kasvovoiteet eli seerumi ja/tai päivävoide iholle, joiden antaa imeytyä kunnolla. Tämän jälkeen levitetään reilun herneen kokoinen määrä partabalsamia kasvoille. Annetaan hetken kuivahtaa ja imeytyä, minkä jälkeen meikkivoide normaalisti. 

Kyllä meikkivoide tosiaankin pysyy paremmin kun tätä käyttää! Sen verran olen vakuuttunut, että joka kerta kun käytän meikkivoidetta, olen myös tätä alle laittanut. Ei siis jäänyt vain kokeiluksi. Purkki on iso, tuota tavaraa riittää kauan. Erittäin edullista, maksoi alle 8 e. Hintansa arvoista täysin ja enemmänkin (varsinkin jos olisi täysin hajustamaton). Suosittelen, jos tuon lievän mieshajun kanssa pystyy elämään. Puuterin käytön tarve päivän mittaan väheni aivan selkeästi. Meikki pysyy tämän pohjustuksen ansiosta ainakin 8 h siistinä. Ilman tätä tuotetta (tai muutakaan pohjustusvoidetta) meikkini pysyy siistinä ehkä 2-3 tuntia. Huikea ero. Noin 1-2 pienellä puuteroinnilla selviää sen 8h täysin hyvin. Aiemmin mikään puuterointi ei meikkiä pelastanut kun tuntui siltä että se vain katosi kasvoilta ja rasvaa pukkasi pintaan samalla kun osassa kasvoista meikki hilseili kuivuuden takia pois. Tämä tuote siis tasapainottaa, sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle.

IMG_0446_Fotor.jpg

Arvostelu:

+ Notkea lotion-tyyppinen koostumus imeytyy hyvin iholle, tuntuu miellyttävältä

+ Kosteuttaa pitkäaikaisesti

+ Toimii erinomaisena meikinpohjustusvoiteena, itselläni lisäsi meikin hyvänä pysymisen aikaa 150%

+ Tasapainottaa rasvaista ja kuivaa ihoa, vähentää meikin alla ihon kiiltelyä tai meikin kuivuudesta johtuvaa hilseilyä

+ Kukaan ei ole huomauttanut että tuoksuisin mieheltä

- Mieto miestuoksu, onneksi sitä ei kovin kauan tunne

Yleisarvosana: 4,5/5