Tässäpä viimeisimmät (saapuneet) ostokset seuraavaa lähetystä odotellessa rapakon takaa. Nämä tuli suomalaisesta apteekkiverkkokaupasta tilattua kun tarve oli nimenomaan saada hyvä päivävoide sekä kiinnostus oli myös kokeilla nuita Eucerinin seerumeita. Tässä postauksessa keskityn nyt Lumeneen. Tuota silmänympärysvoidetta en ole vielä testannut, on avaamattomana vielä kaapissa. On tulossa seuraavaksi käyttöön. Tuon paketin jossa on päivävoide ja silmänympärysvoide sai tarjouksessa pelkän päivävoiteen hinnalla joten olihan se tilattava. Verkkokaupat joista tuoteita tilailen, ovat linkkeinä blogin vasemmassa reunassa mikäli jotakuta kiinnostaa. Päivävoide tosiaan on tarkoitettu +50 -ikäiselle, mutta niinhän ne kaikki aina. Mun filosofia on todellakin käyttää näitä tehokkaita tuotteita jo varhain (siis mikäli niissä nyt tehoa on) ja hoitaa ja ennaltaehkäistä ikääntymisen muutoksia ennenkuin en pääsevät ryöpsähtämään käsistä. Itseasiassa tässä yhteydessä täytyy sanoa että myös injektiohoidot ovat tällaista ehkäisyä. Niitäkään ei kannata vasta silloin aloittaa kun kasvot jo roikkuvat. Silloin on todella vaikea enää saada hyvää tulosta aikaiseksi. Botoxkaan ei pysy hyvin +50 veltostuneessa ihossa ensi kertaa pistettynä. Täyteaineet kosteuttavat ihoa sisältäpäin (sisältävät hyaluronihappoa) ja stimuloivat myös kollageenin tuottoa sekä ehkäisevät syvien juonteiden kehittymistä. Noh, se siitä, pitääpä mennä takaisin asiaan. Tässä kuvaa tuotteista:

2015-04-22%2017_Fotor.jpg

Tuo Lumenen voide on aivan ihana kyllä. Se on niin pehmeä iholla. Tämä on tosiaan sitä LAB sarjaa jota saa vain apteekeista. Purkki ulkonäöllisesti muistuttaa marketeissa myytävää versiota. Tuote on kosmeettisesti miellyttävä miedosti tuoksuva voide joka on löysähköä koostumukseltaan. Juuri sellaisesta tykkään. Kovin innoissaan en koskaan semmoisista tönkön tuhdeista voiteista ole. Tämä voide levittyy hyvin ihoon ja imeytyy hyvin. Kostetuttava teho kasvoilla kestää koko työpäivän meikin alla. Tämä voide tuntuu sekä hoitavan että kosteuttavan. Iho jää hieman kiilteleväksi tämän levityksen jälkeen mutten sitä miinuspuolena osaa ajatella, päällehän tulee aina kuitenkin CC, BB tai meikkivoide. Tuntuu että ihon pinta on pehmeä nyt kun olen purkillisen tätä käyttänyt. Kasvoillani ei juurikaan ole juonteita nyt, kuivuudesta johtuvat mikrojuonteet ovat kyllä hävinneet. Toki edelleen on muistutettava että käytän useita tuotteita yhtäaikaa, joten tämän osuutta vaikea arvioida. Ehkä sen voisin sanoa vain että ihon kosteustasapaino on parantunut ja myös ihon väri on tasaisempi, iho tuntuu pehmeältä ja siloiselta. Osittain tämän kaiken on oltava voiteen ansiota ;). Yksi erittäin hyvä puoli tässä voiteessa on lisäksi se että siinä on aurinkosuojakerroin spf 25. Olen ajatellut että tästä lähtien mielellään tahtoisin päivävoiteeseeni tuon kertoimen. UV-säteily on kuitenkin yksi ihoa eniten vanhentava tekijä ja sitä on täällä myös muina vuodenaikoina kuin kesällä tarjolla.

Seuraava päivävoiteeni ei kuitenkaan tule olemaan tämä Lumene vaikka en pistäisi sitä pahitteeksi vaikka olisikin. Täytyy jatkaa testailua. Seuraavaksi on tulossa testaukseen Exuviancen OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer, jossa on onneksi myös suojakerroin 25.

Tätä Lumene labbia voin kyllä suositella, sopii myös akneen taipuvaiselle. 

Arvosana: 4,5/5 (en tiedä sitten odotanko jotain vielä parempaa, ehkä(?) minulla on aika vähäinen kokemus lopulta hyvistä päivävoiteista)