Otin Noveau Lashes -ripsipidennykset heinä/elokuun vaihteessa tänä vuonna. Tässä olisi päivitystä tilanteesta...

Ks ripsipidennykset pysyivät hyvänä 2 viikkoa ja kohtalaisena 3 viikkoa. Huollon olin varannut 4 viikon päähän. 3 viikon kohdalla päätin etten menekään huoltoon ja peruin ajan. Ripset olivat kuitenkin niin työläät pitää: saunomista, kasvojenpesua ja suihkua piti varoa, puhumattakaan sitten intiimimmästä kanssakäymisestä, jolloin ripset väkisinkin hinkkautuvat toisen ihoon/vaatteisiin. Mua aina kovasti harmitti kun huomasin että TAAS ripsiä on tippunut.. Päivittäin sai todeta miten kauniit ripset vain varisivat pois.

4 viikon kohdalla sitten tilanne oli se, että ripsiä ei juuri ollut enää. Käytännössä huolto siis olisi ollut uusien ripsien laitto. Ihan mahdollista olisi ollut että ripsiteknikko olisi perinyt uusien laiton hinnan huollon yhteydessä... Ripsipidennysten jälkeen omat ripseni olivat ihan tyngät ja harvat, kuin pois tippuneet :( Vielään ripseni eivät ole ennallaan :( Harmi kun en hoksannut ottaa kuvia ränsistyneistä pidennyksistä, olisi ollut aika hupaisaa..

Jatkossa en harkitse lähiaikoina uusien pidennysten ottamista. Jos jossain välissä pidennykset otan, otan todennäköisesti volyymiripset, jotka ovat siis kevyempää kuitua. Eivät ehkä rasita omaa ripseä niin paljon. Ripsipidennykset ovat kuitenkin kalliit pitää. Täytyy todella miettiä mihin haluaa rahansa laittaa. Tässä vaiheessa panostan mielummin ihon hoitoon. Valmiina lääkärinä (juu, olen opiskelija vielä) sitten on varaa tällaisiakin laitella paremmin. Tosiaan, tuli ostettua uusi 48 tuuman Samsungin televisiokin, johon rahaa meni 550e, mikä toisaalta on vähemmän kuin vuoden ripsipidennykset XD