Melko vasta ostamani seerumi houkutti halvalla hinnallaan (vain 14 e) marketin hyllyssä. Kyseessä on ruotsalainen kosmetiikkasarja, joka vastikään on rantautunut Suomeen. Tätä on myös joissain naistenlehdissä mainostettu. Pakkauksessa lukee seuraavaa:


Anti-Age Firming Face Serum on tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka tasoittaa ohuita juonteita. Seerumi on tiiviste kosteuttavista aktiivisista aineista, kuten hyaluronihappo ja karbamidi. Tulos: kimmoista ja sileä iho. Ota 2-3 tippaa sormenpäihin ja hiero hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulaan. Parhaat tulokset saadaan kun seerumia käytetään L300 Anti-Age päivä- tai yövoiteen alla. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Hajusteeton.


Olen tätä noin viikon käyttänyt aina aamuisin kosteusvoiteen alla. 2-3 tippaa tuntuu mitättömältä määrältä eikä mielestäni riitä tuotteen levittämiseen koko kasvoille mitenkään. Otan ehkä herneen kokoisen määrän seerumia. Seerumi on geelimäistä, ohutta ja väritöntä.

Käyttökokemus:

  • Aluksi iholle levitettäessä tulee tunne, että iholle jäisi jokin kalvo. Toisaalta kun hetken antaa tuotteen siinä olla, niin se kyllä imeytyy ja ns. häviää ihoon suurinpiirtein.
  • Kevyt ja ohut geelimäinen koostumus: päivävoiteen voi hyvin levittää päälle eikä tule tunnetta että koko naama olisi tönkkönä voiteista.
  • Kosteuttaa tehokkaasti
  • Hinta-laatusuhde hyvä!
  • Silmänympäryksiin olen laittanut päivän mittaan jos tuntuneet kuivilta. Silmän alle jää tästä hieman tönkkö tunne, joten tähän tarkoitukseen ei ehkä paras tuote. 

Tykkään kokeilla uusia voiteita, joten en usko että tätä välttämättä tulen ostamaan uudestaan ainakaan pian. Nyt tuntuu, ettei Beevenomin alle välttämättä tätä huvittaisi laittaa sen mahdollista vaikutusta heikentämään ;) Tuote päätynee meikkipussiin pikakosteuttajaksi mikäli päivän menojen aikana tarvetta sellaiselle on.

Tässä kuva tuotteesta:

camera_20140713013552389-normal.jpg