Mulla loppui tuossa äsken Neutrogenan visibly clear blackhead eliminating daily scrub kasvojen puhdistusaine. Kokeilunhaluisena ostin tilalle Lumenen 2in1 Deep Purifying Daily Scrub & Wash putsarin. Voisin lyhyesti näitä vertailla.

Käytän aina aamuisin hellävaraisesti kuorivaa päivittäiseen käyttöön soveltuvaa putsaria pesemään kasvoilta pois yövoiteet ja kuolleet ihosolut. Ehdoton aamun aloitus, raikastaa kummasti. Myös illalla käytän kuorivaa putsaria jos ei ole meikkiä kasvoilla. Meikki taas lähtee puhdistusgeelillä parhaiten. Kasvovesi aina putsarin jälkeen kuten ihonhoito-oppien mukaan kuuluukin ;) 

Tuo Neutrogena on monta kertaa tullut ostettua, perus hyvä. Rakeet ovat pyöreitä eivätkä raasta ihon pintaa, kutienkin kuorivat hyvin, sillä raekoko on melko pieni, mutta niitä on voidemaisessa putsarissa runsaasti. Tämä on ehdottomasti toimiva ja hyvä tuote. Neutrogenalla on monia hieman erityyppisiä kuorivia putsareita, tämän olen havainnut miellyttävimmäksi käytössä. Tuoksu hyvin neutraali. Enemmän siis voide kuin geelimäinen.

Lumene ei päihitä Neutrogenaa mitenkään. Lumenessa koostumus on geelimäinen ja löytyy kahdenlaisia rakeita. Suuremmat raapivat ihoa (eivät siis ole pyöreitä kuten Neutrogenassa) ja pienemmät taas eivät tunnu ollenkaan. Lisäksi rakeita ei ole riittävän tiheästi geelimäisessä pohjassa. Aika lirua tavaraa siis... käytän loppuun mutten osta uudelleen. Neutrogenalta on tullut jokin uutuusputsari taas samanaikaisesti kun ovat tuoneet markkinoille CC-voiteen. Voisin tuon putsarin seuraavaksi testata.

IMG_0461_Fotor.jpg