Tämä voide minulla on ollut satunnaiskäytössä jo pitkään. Välillä tätä olen laittanut kasvoille välillä kaulalle. Tätä voidetta minulla on myös pikkuinen purkillinen meikkipussissa pikakosteuttajana. Semmoisena ns pääasialisena päivävoiteena tätä en ole käyttänyt kuitenkaan. Voide on nimensä mukaan todella kosteuttava, mutta jättää jokseenkin tahmaisen tunteen iholle. Tavallaan melko raskaskin voide vaikkei ollenkaan rasvainen. Kosteuttava teho kestää pitkään, en tiedä tosin kestääkö 24 tuntia kuten tuote lupaa.

Tämä ei ole mikään anti-age -tuote, sopii siis parhaiten nuorelle kuiva/normaali-ihoiselle. Sopii kenelle vain myös kosteuttamaan/rauhoittamaan ihoa esim kemiallisen kuorinnan jäljiltä. Kerran aurinko pääsi vahingossa kuumottamaan poskea kun istuin ulkona. Meikkipussin purkista sipaisin tätä poskelle, viilensi ja rauhoitti mukavasti. Tämän voiteen käyttö after sun -tarkoituksessa toimii siis hyvin myös. Parasta toki olisi suojata iho kunnolla spf 50+ -voiteella eikä antaa koskaan tuolla tavalla "ottaa osumaa" auringosta. Parasta siis olisi ettei koskaan after sun:ia tarvitsisi. Joskus vain tilanne pääsee yllättämään..

20247.jpg

Yhteenvetona:

+ Hyvä ja pitkäaikainen kosteuttava teho

+ Viilentää ja rauhoittaa; sopii after sun -voiteeksi sekä rauhoittamaan kemiallisen kuorinnan jälkeen

+ Parabeeniton

+ Ei pahenna aknea

- Melko raskaan tuntuinen iholla, jättää tahmean pinnan

- Alkaa "kuoriutumaan" ihon pinnalta päivän myötä pieninä valkoisina palasina: "kuin pyyhekumin roskaa lähtisi iholta"

- Ei sisällä aurinkosuojakerrointa

Arvostelu: kosteusvoiteena ei kovin kaksinen, kuoriutuminen iholta ikävä ominaisuus. Nyt en vertaile tätä arvostelussa anti-age -tuotteisiin, 1,5/5

 

EDIT 29.9.15

Lisäsin yhteenvetoon maininnan tuosta iholta kuoriutumisesta. Tuote tosiaan alkaa jonkin ajan kuluttua rullautumaan iholta kuin pyyhekumin roskaa lähtisi iholta. Ei siis imeydy kunnolla. Voi kuvitella että meikin alla olisi hankala, pilaisi koko meikin. Laskin arvosanaan 3,5/5:sta 1,5/5:een.